Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnie zakochany

milosc bez szans

Polecane posty

byl taki moment ze moglo byc cos miedzy nami, ale bylem zbyt niesmialy by wykonac pierwszy krok. teraz ona jest z kims innym a ja cierpie. czy mam jescze szanse?

Gość nie skoro jest
z kimś innym, lepiej zapomnij o niej...

Gość rabka
zawsze człowiek ma szanse spróbuj i nie zastanawiaj się lepiej jak np dostaniesz kosza niż byś miał tak cierpieć życze Tobie powodzenia

ona widziala ze mi sie podoba. moglem wykonac pierwszy krok i glupi bylem ale ona tez mogla a nie zrobila.

Gość rabka
jeżeli jest to nie oznacza wielkiej miłości tylko jakieś zauroczenie próbuj

Gość rabka
SPRÓBUJ znam 100000000000000000000000000000000 osób które z kimś flirtowały ale nie wyszło przez głupote ale póżniej zeszli się nawet jeżeli on czy ona miała kogoś

Gość sdsdsd
jak długo jest z tym kimś?

sa ze soba prawie rok. od czasu do czasu ja widuje z nim i cierpie. a jemu zazdroszcze i sie wkurzam bo on mial odwage do niej podejsc a ja nie

Gość sdsdsd
myślisz, że ona go kocha?

Gość Ostara
ona widziala ze mi sie podoba. moglem wykonac pierwszy krok i glupi bylem ale ona tez mogla a nie zrobila. = ona nic nie zrobiła? a wiedziała to sie czuje, ze facet ma oczeta takie wpatrzone wiec nie kochala,

Wiem ze przez moment podobalem sie jej, bo widzialem jak na mnie patrzy. ja tez sie tak na nia patrzylem ale jestem zbyt niesmialy by do niej podejsc. liczylem ze moze ona. potem z tego co wiem to na jakis czas wyjechala i jak wrocila to byla juz z innym. po prostu nie wykorzystalem swej szansy i to mnie dobija. caly czas mysle o niej i nie umiem sie z tym pogodzic

Gość Ostara
jesli tak nic starconego jak kocha to jak powiesz jej o tym bedziecie razem znałam takie histriee ona mowila a bo ty myslalam ze nie kochasz a chclaim nie byc sama to bylm z tym, ozenilam sie itp

Gość sdsdsd
nadal mi nie odp. na pytanie, czy ona go może kochać, jak myślisz, czy jest z nim szczęśliwa? jak się zachowuje, gdy są razem? To bardzo ważne!

Gość qwqwqw
a skad wiesz ze ona jest toba zainteresowana? gdyby byla nie byla by z kims innym nie uwazasz?

Gość sdsdsd
ona mogła się z tamtym związać tylko i wyłącznie z poczucia samotności, ale może nic do niego nie czuć

Nie widuje ich bardzo czesto ale z tego co widze to raczej jest szczesliwa. on jest typem takim o mocnym charakterze i to sie objawia. zwykle trzymaja sie za reke, on ja obejmuje. nie mam okazji widywac ich czesto, czasem w przelocie jak stoja na przystanku ale wtedy z bolu odwracam wzrok. nie rozumiem dlaczego lansowane jest ze to facet ma byc pierwszy w zaczepianiu. przez to niesmiali sa dyskryminowani:((