Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie jest wasze zdanie

Moi znajomi chcieli dzisiaj zrobić imprezę...Co o tym myslicie???

Polecane posty

Gość jakie jest wasze zdanie

Gość wiedzma_wroc
kazdy zyje jak chce.Moja wolność konczy się tam ,gdzie zaczyna się czyjas krzywda ,proste?

Gość a tobie ktoś każe tam iść
bo nie rozumiem???? niektórych TA religia nie obchodzi, mają prawo - i nikomu nic do tego kiedy robią imprezę i z jakiej okazji jeśli tobie to przeszkadza, ze jest wielki piatek i tak dalej, to nie idź, ale nie masz prawa wszystkich swoją miarką mierzyć

{ ten czas w ciszy i skupieniu } Tylko skupienie rób w miejscu do tego przeznaczonym. :D :P

Gość inninis
a ja ide dzis na piwko do knajpy bo mam dosc przygotowan i calych tych swiat

Gość rozwielitka
Wydaje mi się, że nawet osoby niewierzące powinny przestrzegać pewnych zasad, nie tyle w imię wiary, ile w imię tradycji. Bo idąc tokiem myślenia miłośniczki Gretkowskiej to nie obchodzmy w ogóle świąt, bo tylko chrześcianie powinni je obchodzić, bo jest to święto kościelne. Jeśli odejdziemy od tradycji to będziemy ubodzy duchowo.

Gość Myrevin myślałam żeś
mądrzejszy :O

Gość rozwielitka
Współczuję osobom, które przed świętami uciekają na piwko. Coś chyba nie tak z waszym życiem. To po co obchodzicie święta - chyba że sie mylę i ten dzień spędzacie tak jak pozostałe 365 dni w roku. Jak tak to sorry. Ciemnogród to brak wyrozumiałości dla odmiennego zdania i to chyba wy go reprezentujecie.

Ciemnooka Brunetka ----> zawsze bawili mnie prostacy :) nazywanie moherem każdego kto ma inne poglądy niż Ty to dopiero ograniczenie horyzontów...i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem no cóż myślałam że ludzie mają chociaż szczątki dobrego wychowania...

Twoi znajomi mają inne spojrzenie na sprawę organizowania imprezy w piatek niż Ty. Kim jesteś??

A może Ty chcesz porozmawiać o swoim braku tolerancji i nahalnym narzucaniu swojej \"wiary\"??

Gość Myrevin myślałam żeś
wcale cię o to nie podejrzewałam

Gość plamkaa
Moje zdanie jest takie:) jesli nie są zwiazani z naszą religią to niech sobie robią:) ty zawsze mozesz po prostu powiedzieć, że nie mozesz bo czujesz, że nie powinnaś itp.... Natomiast gdybym była na ich miejscu i chciala zabalować - zrobiłabym to w miarę subtelnie tzn bez hałasu czy tańców na ulicy..z prostej przyczyny - szanuję innych ludzi bo chcę by i mnie szanowano.

Gość wiedzma_wroc
żyj i daj żyć innym!

nikomu nic nie narzucam przykro mi że ktoś nie szanuje mojej wiaru i mówi że jestem beznadziejna nie idąc na tą imprezę odmówiła i nie skomentowałam tego przy nich więc gdzie tu jest narzucanie komukolwiek wiary???

jakie jest wasze zdanie mnie podobnie jak Myrevin jakos to nie martwi co ty piszesz i czy myslisz ze jestem glupia czy madra...nie zalezy mi na zdaniu mohera-moherze...

Gość brązowe włosy mogą być
ja jestem ateistką, szanuję twoją religię (mój chłopak jest wierzący) obchodze swieta poniewaz moja rodzina takze jest wierzaca - i musze - gdybym nie musiała - nie obchodziłabym, proste. wolałabym na weekend gdzieś wyskoczyć, choćby na imprezę, niż "świętować" nie mierz wszystkich swoją miarą - tak jest - nie wszyscy wyznają te same wartosci co ty a kazdy ma prawo do swoich pogladów