Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona ja

CZy to prawda...?

Polecane posty

Gość zaniepokojona ja

Że po skasowaniu archiwum gg ono i tak siedzi gdzieś w systemie?? A jeśli tak, to czy ktoś wie jak pozbyć się tego raz na zawsze?

Gość nie pozbędziesz się tego
z twardego dysku, nie ma takiej możliwości

Gość zaniepokojona ja
uuu....to fatalnie... Ale jak możliwe, że nie można się tego w ogóle pozbyć z twardego dysku?

Gość zaniepokojona ja
powiedzcie proszę coś więcej.. Sprawdziłam tak jak poradziła Ciemnooka Brunetka w program files (dziękuję) i faktycznie jest tam jakiś odnośnik do gg. Ale nic o archiwum nie ma. A chyba raczej całego tego odnośnika nie można kasować, bo pewnie tam jest coś na kształt instalki do gg. Powiedzcie prosze coś więcej jak można usunąć z komputera wykasowane archiwum..

Gość pomozcie prosze was
a ja z innej beczki, jak odnowic na GG skasowane z archiwum rozwowy😭bardzo mi na tym zalezy!!! pomocy

Gość zaniepokojona ja
podnoszę, bo mi zależy...

Gość wszystko co raz trafi na dysk
juz tam zostanie. Jak go formatujesz, to jakby usuwasz tylko "spis treści". Takie jakby odnosniki do tych danych. Nie ma ich, ale same te dane istnieją, nawet jak zapiszesz dysk i skasujesz 60 razy. Wystarczy program i osoba, która te dane odzyska.

Gość a jak to funkcjonuje
nie moge nikomu tego pokazac, bo mnie zona ukatrupi

Gość zaniepokojona ja
dziękuję za odpowiedź (do osoby wyżej) , to o czym mówisz to ja chyba wiem.. Słyszałam o tym. Ale mi chodzi mi o to, że obiło mi się o uszy, że nawet po skasowaniu archiwum można się do niego dobrać bez jakiś szczególnych programów... Czy to prawda? Czy jest gdzieś dostępne tak po prostu? Bo jeśli to możliwe tylko przez specjalistów w jakimś punkcie to już się nie martwię. Mnie tylko interesuje czy to prawda, że jeśli ktoś kto w miarę zna się na komputerze (nie- specjalista) może się dobrać do skasowanego archiwum...

W Windows XP archiwum przechowywane jest w tym miejscu: C:\\Documents and Settings\\Twój_profil_w_Win_XP\\Gadu-Gadu\\Twój_profil_w_gg\\archives.dat i nigdzie indziej. Jeśli je skasujesz, można odzyskać tylko specjalnym oprogramowaniem.

Gość zaniepokojona ja
DZIĘKUJĘ wilelbicielu 70B :):):)