Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokaska

Okropne wachania nastojów!!! Pomocy.

Polecane posty

Gość pokaska

Jestem w 8 tygodniu ciaży. Dopadaja mnie coraz silniejsze wahania nastrojów. To normalne? Miałyscie tak? Jak sobie z tym radzić? Nigdy tak mocno tego nie miałam, czuje tak silne i okropne przygnębienie ze nie wiem co ze sobą zrobić. To chyba nienormalne. Nic mi sie nie chce, nie potrafie nad tym zapanowac.:(

to bywa normalne ja też tak miałm bite 4 tygodnie i nijak mogłam sobie poradzic raz sie smiałam a raz ( czesciej) płakałam i darłam sie o byle co non stop cos zle było ale mąz mnie wspierał dużo rozmawilalismy o wszystkim mu mówiłam co mi jest i on starał sie wszystko mi tłumaczyc i czasem jak krzyczałm to nie słuchał bo już też nie miał sił ale zawsze przytulił i jakos mineło

Gość pokaska
:), no tak, tylko u mnie to problem w tym ze ja sama nie wiem co mnie przygnębia i o co mi chodzi. Po prostu czuje się strasznie smutna i przygnębiona bez powodu. Jest mi wszędzie źle i wszystko mi nie pasuje! To okrpne bo z natury jestem uśmiechnieta i wesoła prawie zawsze!

Gość smutna mama
ja jestem juz 2 miesiace po porodzie i dalej nie moge sobie poradzic z tym uczuciem przygnebienia... :(