Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelin2611

dziwne plamienie

Polecane posty

Gość ewelin2611

Hej wszystkim, chcialam sie zapytac czy ktoras z Was miala cos podobnego, biore tabletki koncepcyjne Mercilon juz 5 miesiac i przy ostatnim braniu tabletek w 17 dniu cyklu dostalam dziwnych plamien, w kolorze brunatnym. W czasie przerwy dostalam normalnie okres ale plamienie nadal jest. Nie wiem czy brac dalej tabletki. Plamienie moze sie zdarzyc w pierwszym miesiacu brania tabletek, ale w piatym??? to raczej dziwne!! Do gina mam wizyte dopiero za miesiac, moze on cos pomoze. Pozdro pa

Gość dddddeeeed
ja jestem pod koniec 1 opakowania i rowniez mma dziwne plamienia coraz wieksze... i bardzo boli mnie brzuch tak jakbym miala okres ;/ czy to normalne????

Cześć Dziewczynki!Ja jestem po pierwszym opakowaniu Yasminelle. Przez cały czas, od pierwszej tabletki mam plamienia, znczy najpierw okres + pierwsza tabl, potem plamienia, plamienia i teraz mam 7dniowa przerwę, normalny okres i imam nadzieję , ze plamienia nie powrócą. Tez myślałam że cos jest nie tak ale poczytałam troche na ten temat i wiem ze juz jest ok... po prsotu tak reaguje organizm na hormony, rewolucja, musi sie przzwyczaic. Nie wiem jednak co powiedziec na to ze w 5 msc masz te plamienia... Moze warto udac sie do gin, bo moze to nie ma zwiazku z tabl a np z nadzerka. Dla wlasnego spokoju chyba poszlabym do lekarza, po co sie stresowac :) Pozdrawiam !

Gość ewelin2611
Jak ostatnio bylam to gin po wyniku cytologii stwierdzil, ze mam mala nadzerke, mowil, ze mam sie nie przejmowac, ale to plamienie to raczej nie od tego, moze zachwiana zostala ilosc hormonow, jutro mam wziazc tabletke anty. z nowego opakowania, wezme i zobacze co dalej, jak orgaznizm zareaguje. pozdro pa