Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodna_24

mam straszny glod!!co robic?

Polecane posty

Gość glodna_24

przyszlam wlasnie z pracy zjadlam juz kawalek pizzy, goracy kubek, jogurt z musli i jestem dalej taka glodna ze nie wiem co zrobic by opanowac ten glod dodam ze wypilam jeszcze duzo wody mineralnej truskawkowej a chcialam dzisiaj poscic...:(

Gość glodna_24
chyba zaraz znowu cos zjem.....

Gość terefere kuku
pij wode, albo jakiś sok, zamiast jeść =]

ja też koszmarnie głoduje. poszłam nawet na chwile spać ale potwór wrócil. za dużo sie napatrzylam na ciasta😭

Gość glodna_24
ja teraz zjadlam jakis tlusty twarog z cukrem i juz jestem najedzona nigdy nie schudne jak bede tyle jesc!!!!

Gość glodna_24
zeby uniknac w przyszlosci takich sytuacji.... co zjesc zeby zaspokoic glod?? a nie zjesc duzo???

Gość jeść mało a często
Ja też tak często mam, zwłaszcza wtedy, kiedy od kilku godzin nic nie jadłam. Po powrocie do domu rzucam się na jedzenie- taka jestem głodna.

Gość nie znam się
A ja dziś byłam na dużej galaretce z owocami ile to może mieć kcl? dodam że była naprawdę duża i miałam zapchany cały brzuch potem zjadłam z 50 g paluszków słonych 2 michałki z wedla 2 jabłka kawe herbate i czuje się najedzona aż nadto... kolacje zjem ale nie wiem co..

Gość glodna_24
przyszlam ze spaceru i jestem znowu bardzo glodna normalnie caly czas mysle o jedzeniu.... jest juz tak pozno a ja bym cos zjadla......

Gość ***//***
to sie w koncu konkretnie najedz!!! a nie jakies gorace kubki...

Gość glodna_24
najgorsze jest to ze ja niczym sie nie moge najesc obojetnie co zjem....dalej jestem glodna czy jest moze jakis lek na zmniejszenie apetytu?

Gość relax293
Jak to niczym nie możesz się najeść ja jem np. rano 2 kromki razowego chleba z twarogiem szynka serem pomidor ogórek plus filiżanka herbaty z miodem i jestem najedzona może to też dlatego że przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl