Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cd..malzar

CZY MAM SZANSE NA PRZEBACZENIE?

Polecane posty

Gość cd..malzar

Prosze o opinię i radę co mam robić. Jestem z moim facetem 5 lat bardzo się kochamy i szanujemy.Przed nim miałam innego którego zanim zostawiłam zdążył mnie wpędzic w kłopoty. Okazało się że zajmował się kradzionymi autami. Dowiedziałam się wtedy jak przypisali mi współódział. Dostałam 3 lata w zawieszeniu i 55tysięcy grzywny.Nie powiedziałam o tym mojemu facetowi tylko razem z mamą spłacałyśmy to w ratach i był spokój. Kilka miesięcy temu przyjaciel mojego faceta poprosił o udostępnienie mojego konta, żeby mogły tam wpływać jego dochody po rozstaniu z żoną.(jest marynarzem) Zgodziłam się. Urząd skarbowy jak do tego doszedł to zablokował jego pieniądze . Pomyślałam, że spłace to co zostało z pieniędzy tego przyjaciela i tak zrobiłam. Jak wrócił chciałam mu powiedzieć prawdę ale nie było okazji, jak mu wreszcie powiedziałam o moim problemie i że spłacę go do pażdziernika to obiecał, że nic nie powie mojemu facetowi.Po czym zadzwonił i powiedział o wszystkim. Mój facet się spakował się, powiedział, że jestem dwulicową oszustką, knuję, kłamię i że on nie może być z taką osobą . Wyjechał, nie ma go od poniedziałku. Bardzo dużo nas łączyło ciepła ,przyjaźni i zrozumienia. Czy są szanse , że mi przebaczy i wróci???

Gość bom bom
Daj mu czas na przemyślenie całej sytuacji, nie zrobiłaś tego świadomie.Moze ci przebaczy.

Gość Yoshihiro
Sorki wielkie, ale jakby moja kobieta wycięła taki numer, dostałaby takiego kopa w d..ę, że po rozłożeniu rąk doleciałaby do Australii... :o Takim kobietom po prostu nie można wierzyć. Bo już facet nigdy nie może być pewny czy baba nie ma hiva, nie miała 30 skrobanek może mieć dzieci itd. Dwulicowym cwaniakom mówimy stanowcze nie. P.S. Niewielka widać to była przyjaźń z twojej strony. Podobno przytjaciele dzielą się wszystkim :o..