Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauelkaa

co myślicie o dziewczynie która

Polecane posty

Gość tak wiem ze sa
tak to prawda ale zeby ktos poznal moje wnetrze to najpierw musi chciec mnie poznac

Gość tak wiem ze sa
mialam operacje juz ale mowie ze zez powrocil pomimo noszenia okularow( nie wyobrazam sobie chodzic bez nich i meczyc sie) moze nie jest juz taki ogromny jak wczesniej ale jest

Gość jak to jest maly zez
to nie ma jeszcze co plakac , taki maly zez dodaje sexapilu;-) ale jak jest duzy to juz problem

Gość tak wiem ze sa
tak ale boje sie ze nawet jak kogos poznam i on potem zobaczy mnie bez okularow i zobaczy ze mam wiekszego zeza niz w okularach to bedzie klapa. strasznie sie tego wstydze. strasznie sie wkurzam jak nieraz czytam jakies komentarze o jakis aktorkach itp i komentarze w stylu: Ale ona ma zeza! jedno oko na maroko a drugie na kaukaz! patrze na zdjecie i widze ze ta osoba nie ma wcale zeza co jedynie jakies minimallne 1 stopniwoe odchylenie co jest uznawane za norme fiziologiczna.

Gość no to zabieg w takim razie
ile masz lat?

Gość tak wiem ze sa
przeciez pisze ze mialam juz zabiegi

Gość no to zabieg w takim razie
ile tych zabiegow i ile masz lat?

Gość tak wiem ze sa
dwa w dziecinstwie i jeden jako nastolatka mam prawie 30 lat

Gość tak wiem ze sa
dwa w dziecinstwie i jeden jako nastolatka mam prawie 30 lat

Gość Jeżeli jest
mozliwość zrobienia korekty to trzeba z niej skorzystać, k o n i e c z n i e bo to jest nasze dalsze zycie ... A ból to bzdura, teraz są takie srodki p/bólowe, że nie ma o czym mówić, poza tym jak wiadomo STRACH MA WIEEEEEELKIE OCZY , powodzenia :-D

Gość a co zrobic jezeli korekty nie
przynosza oczekiwanego efektu??

Gość to probowac do skutku
maszforum...pojedz do ktoregos z lekarzy , niech cos podpowie , my tu duzo nie powiemy na ten temat bo sie dostatecznie na tym nie znamy..

Gość Pauelkaa
Kochani dziękuje za te miłe i troszke nie miłe odpowiedzi Chciałabym wyjaśnić że mój zez wcale nie jest tak widoczny po pierwsze to tylko jedno oko jest stroszke "zezowate" ale gdy mam okulary wcale tego nie widać ale dzieki za pomoc dzięki wam zrobie tą korekte :))

Gość Kochana to ...
nie chodzi o to czy zez u ciebie jest więcej lub mniej widoczny, tylko chodzi o twój komfort psychiczny :) Warto, warto zrobić korektę, powodzenia 🌼

Gość yuiop
Spotkałem sie z nią jest piękna! i gdzie ona ma zeza? ja nie widziałem to moja kandydatka na żone!

Gość bjuti
teraz modne są okulary słoneczne :D dobra rada na zeza :P

Gość Czasem nam trudno
wątpię że okulary słoneczne sa idealne na zakrycie zez, bo w końcu zmniejszają dopływ światła do oka a i tak jak ktoś ma zeza to wie, że zawsze nie będzie mógł się zakryć okularami słonecznymi ja jestem młodym 19-latkiem i raczej wątpie bym miał w przyszłosci dziewczyne a co dopiero żonę zresztą jestem załamany od kiedy dowiedziałem się od jednej dziewczyny że:" jestem ogólnie ładny ale ten zez"

Gość Czekolada na gorąco
Czasem nam trudno - napewno kogoś sobie znajdziesz, wierz mi bywają też normalne dziewczyny, którym zez nie przeszkadza. Mam 18 lat i dla mnei liczy się wnętrze (nie dlatego że jestem maszkaronem i nie mogę niczego innego powiedzieć bo nikt mnie nei chce). Wkurzają mnie ludzie, wkurza mnie że patrzymy się na siebie i widzimy tylko to co na wierzchu, to jest tak naprawdę za przeproszeniem gówno warte. Wszyscy do piachu idziemy!! Jak umre to ludzie beda mieć gdzieś czy byłam piękną wysoką blondynką tylko będę myśleć jakim byłam człowiekiem. Jak się zestarzejemy to też nic po urodzie nie zostanie. Na świecie są choroby, wojny bieda. Na waszych osiedlach umierają ludzie choćźby na nowotwory, CIESZMY SIĘ że jesteśmy zdrowi, że mozemy żyć. Nie przejmujcie się tymi zezami, krzywimi nosami, krzywimi nogami, wagą itp. To jest nieważne!!!!!!!

Gość ewelinka20
Witam Ja tez mam niewielkiego zeza na jedno oko. Myslicie ze soczewki to skoryguja??? I ile takie soczewki kosztuja??? pozdrawiam

Gość kwiatek lotny
daj numer tel!!!!!

Gość Okularnica;)
Dziewczyny i chłopaki! :D Naprawdę nie ma się czego wstydzić czy bać reakcji innych na to jacy jesteśmy. Sama noszę okulary od momentu gdy skończyłam 4 latka, dzisiaj mam 17. Możecie więc sobie wyobrazić ile razy (przy wadzie wzroku jaką jest zez) miałam zmieniane szkła, oprawki. To może sprawa wychowania ale nigdy nikt nie powiedział mi, że wyglądam dziwnie, śmiesznie, jestem gorsza albo inna. Nawet wtedy gdy miałam duże, okrągłe i grube okulary. Być może nigdy tego nie usłyszałam, bo sama akceptowałam siebie w pełni? Słuchajcie, wiecie ile ludzi specjalnie kupuje okulary, nie mając wady wzroku? Do tego dodają one człowiekowi takiego przekonania w oczach innych "o, ta musi być inteligentna- no przecież nosi okulary". Może to tylko nic nie warty stereotyp, ale jest miły, bo docenia wartość człowieka. :) A jeśli naprawdę boli was to, że nie podobacie się sobie w swoich okularach, to wybierzcie się do optyka, pomoże wam dopasować okulary, w których będziecie wyglądali bosko! Są także takie bez oprawek, jest także opcja zmniejszania grubości szkła. To jest wspaniałe, mając takie okulary niemal ich nie widać, bo wtapiają się. Polecam. :) I jeszcze raz- nie uważajcie, że okulary czy wada wzroku to coś co umniejsza waszej wartości, bo to bzdura! :):)