Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajeczko w koszyczku

pozadanie w zwiazku

Polecane posty

jak u was jest z pozadaniem w waszych zwiazkach? nie wiem czy mam racje ale mnie sie wydaje ze jest to jedna z najwaznijeszych rzeczy w zwiakzu, ale czy mozliwe jest zeby caly czas czuc tak samo mosno pozadanie do jednej osoby?

Gość bli ble blu
mysle ze tak.. ja tak mam. jak jestem ze swoim facetem, to dzieja sie ze mna niemozliwe rzeczy.. nikt wczesniej mnie tak nie podniecal

a od razu to czulas? i w jaksim jestescie wieku

Gość bli ble blu
ja 23 on 36 :P zawsze to czulam do niego i czuje nadal.. Jestesmy ze soba juz jakis czas i za kazdym razem on dziala na mnie w ten sam sposob... A moze nawet coraz silniej :P

chyba ci troche zazdroszcze;) a jakie macie znaki zodiaku moze wyjatkowo erotyczne ;)

Gość bli ble blu
jestem zimna panna, w zasadzie, to nie nie pasujemy do siebie (czytajac te wszystkie horoskopy) ... Nie wierze w nie, wole numerologie, lub dopasowanie wg.imion... zreszta co tam. jest dobrze i bedzie dobrze :) A moze to prawdziwa milosc tak dziala?- moze stad to pragnienie jak ogien

kiedys sie interesowalam takimi wyliczeniami i troche sie sprawdzaly a wy jakie macie daty urodzenia , moze nie ze znakow tych pod wzgledem numerologicznycznym tak pasujecie p[od ty, wzgledem

Gość bli ble blu
a Ty dlaczego zalozylas ten temat? Masz jakies problemy z tego powodu?? Ja zycze kazdej dziewczynie takich udanych sytuacji "lozkowych" jakie ja mam :)

problemy?? problem jest taki ze boje sie ze tej chemi jest za malo ze powinno byc tak jka wy macie tzn pozadanie i jescze raz pozadanie a nie tylko to ze fajnie sie przytulic calowac itp to o czym ty piszesz to raczej co innego

Gość bli ble blu
calowanie, przytulanie... To jest cos fajnego. Czuje sie cieplo drugiej, kochanej osoby :) nie wiem, dlaczego uwazasz ze masz malo tej chemii.. ? Moze to nie jest to? Moze trzeba cos zmienic.. :)

ja nie chce nic zmieniac z wyjatkiem tego ze czasem wydaje mi sie ze powinno byc wiecej "czystego" pozadania, wszystko inne mi odpowiada ale tak mam ze jak sie przytulamy i jest fajnie to ja zamaist cieszyc sie z tego mysle o tym ze chyba lepiej byloby gdybysmy teraz sie na siebi rzucili i analizuje dlaczego tak nie jest. moze szukam dziury w calym a moze faktycznie powinno tak byc, nie wiem tego i dlatego zalozylam ten topik bliskosc z nim napewno czuje ale nie wiem czy to jest najwazniejsze

Gość bli ble blu
najwazniejesze jest to, ze go kochasz. Mysle, ze jest dobrze... Moze po prostu laczy was cos wiecej niz tylko seks :) A w ogole wez tez pod uwage, ze zycie to nie jest film erotyczny ;) Ja ciesze sie, ze mam wszystko (mam nadzieje ze tak jest/tak mi sie wydaje) Mam milosc, miłosc fizyczna, dobrego sluchacza, przyjaciela i kolege od wedrowek po gorach :P

Gość bli ble blu
trzeba to zlapac od dobrej strony... Zastanow sie nad tym, co tak naprawde masz, a pozniej zastanow sie nad tym czego Ci brakuje :D

pewnie masz racje ale tyle slysze o zdradach itp ze jednak seks tez jets dla ludzi bardzo wazny nawet w dlugich glebszych zwiazkach

Gość bli ble blu
Tak. Jest wazny.. Ale czy w Twoim przypadku jest on zly? Jestes niespełniona? Moze musisz popracowac nad soba... Masz orgazm podczas stosunku? Pomagasz sobie?

Gość bli ble blu
Bo skoro on jest z Toba, to musi Cie pragnac

Gość bli ble blu
jesli ja myslalabym o jakims skoku w bok z jego, czy z mojej strony to chyba bylabym sama... Ja o tym nie mysle. Nie chce utrudniac sobie zycia w taki sposob ;) Zdrade da sie wyczuc... My kobiety mamy takie cos fajnego... INTUICJE

ja nie mysle o skoku w bok raczej bym sie zastanwiala nad sensem bycia w zwiazku z dana osoba niz mysla o skoku w bok, czasem mam orgazm a czasem nie ale tak do konca jescze z esoba nie sypiamy bo raczej krotko sie spotykamy , ale ja wogole kiedys wiecej myslam o seksie:(

Gość bli ble blu
Moze bierzesz tabletki? z tego co wiem, to libido spada po antykoncepcyjnych :\ Lepiej nie brac ;)

nie biore, ja chyba jestem jakas spiaca krolewna co czeka az ktos jej przypomni o seksie;) naparwde nie wiem co myslesc o tym czytam tu jak inne dziewczyny pisza ze po jakims tam czasie facet juz na nie nie dzial itp ze nie wiedza jak skonczyc bo sie przywiazaly i poprostu nie wiem czy w takim razie jezeli mam jakeis watpliwosci co do tej chemii bo wszystko inne bardzo mi pasuje to czy warto sie dalej angazowac i przywiazywac

Gość facet34
w kilku słowach pożądanie jest ważne ( po piętnastu latach stażu mam ciągle ochotę na moją kobietę - dużą ochotę - z wzajemnością ) , na inne też ale to co innego - nigdy nie zdradziłem żony, pożądać można ważne żeby tego nie realizować, bez pożądania na pewno byłoby trudniej ale nie niemożliwiei

Gość bli ble blu
na to pytanie powinnas sama znalezc odpowiedziec, bo to Ty musisz wiedziec na ile jestes w stanie sie poswiecic i na ile jestes w stanie sie postarac. Nie wiem ile masz lat i ile czasu jestes ze swoim Misiaczkiem, ale najwazniejsze jest uczucie.. Seks napewno jest czyms co zbilza i poteguje uczucie- procentuje je.. Zdania na ten temat nie zmienie.. Seks jest wspanialym dodatkiem do calej reszty ;)

facet 34 ciesze sie bardzo ze wreszcie facet napisal na ten temat, ale czy pozadanie w twoim przypadku jest taka jak ja sobie wyobrazam z epowinna byc tzn z emasz ochote rzucic sie na swoja kobiete czy poprostu ze lubisz jej bliskosc ja wlsaciwie do innych facetow tez nie czuje specjalnie pozadania to nie ejst tak ze rozmyslam o innych rzadko kiedy jakis facet przyciagnie moja uwage wiec raczej nie chodzi mi o zdrade

Gość motylek fioletowy
??

Gość jestemtuincognitonieinaczej
ale montaż kurde

?????????????