Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc potrzebna..

grzybica?

Polecane posty

Gość pomoc potrzebna..

od jakiegoś czas ... tzn ok roku.. strasznie sędzą mnie wargi sromowe.. czasem bardziej.. innym razem mniej, to jest nie do wytrzymania po prostu już nie wspomnę o swędzeniu pochwy, który doprowadza do szału, nie wiem co robic... wiem ze powinnam juz dawno udac sie do ginekologa.. wybieram sie do niego za kilka dni.. ale chcialabym Was spytac najpierw o zdanie.. czy ktoras z Was miala cos "takiego"..? do tej pory leczylam sie sama.. np tabletami dopochwowymi- clotrimazolum, przynosilo ulge ale krótką:/...

Gość ninka n
Wiesz bez lekarza to sie nie obejdzie, pewnie to grzybek chodz moze byc i jakas upierdliwa bakteria.

Gość mussisz
poczekać jeszcze z rok a wtedy cipka ci odpadnie i bedziesz miała spokój

Gość a upławy masz

Gość ewqa2
Wiesz, konieczne jest badanie, przed wizyta u gina idz zrob sobie w dobrym laboratorium posiew i czystosc. Z wynikami do lekarza i leczenie na podstawie wynikow. Leczeniem trzeba objac tez faceta. Nie chce cie martwic ale takie zaniedbane rzeczy leczy sie dlugo.

Gość meggi17
hm tez tak mam w różnych okresach czasu...zupełnie niewiem jak się za to zabrać nie chodze do ginekologa...hm jak zacząc takie leczenie czy wklinice chorób wenerycznych czy u ginekologa... help??

Gość ninka n
pierwsze co to do ginekologa.Takie stany przewlekle leczy sie bardzo dlugo.

Gość ewqa2
Ginekolog, skierowanie na badania, z wynikiem znowu do ginekologa i leczenie. DZiewczyny nie zaniedbujcie sie, kazda chce miec kiedys zdrowe dzieci, trzeba o siebie dbac. Lekarz nie gryzie, to tez czlowiek.

bierzesz tabletki antykoncepcyjne? ja z podobnego powodu leczylam sie na grzyby prawie rok az w koncu trafilam na madrego i za 26 zl mam ogromna poprawe ktora sie utrzymuje. a po przeciwgrzybiczych co miesiac swedzenie wracalo wraz z mlecznobialymi uplawami. bylo to spowodowane wlasnie tabletkami pomimo ze juz dawno ich nie biore

Gość pomoc potrzebna..
nie biore tabletek anty.. moj facet jakis czastemu byl w wojsku i od tamtej pory mnie wszystko swedzi...:/ chyba jakis syfem stamtad mnie zarazil..

hm calkiem mozliwe. no coz w takim razie tylko pan doktor zostaje