Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffdgfdg

CZY W TE ŚWIĘTA WASI FACECI SĄ CIEPLI I MILI DLA WAS?SZCZEZRE POWIEDZCIE..

Polecane posty

Gość gffdgfdg

bo moj nawet zyczen mi nie złozyl..;(i jeszcze sie pokłocil ze mną ..:(

Gość Kate skate
tylko glupie pindy maja tak jak ty ;)

mój tak samo... właśnie toczę wojnę smsową, mam już dość traktowania jak zabawke...

...a moj jest...slodki i milutki jak kaczuszka bo spi narabany w drugim pokoju i jutro bedzie dzien zemsty...z rana pobudka garnkami a potem caly dzien bedzie mi sluzyl....sesesesesessese....uwielbiam sie nad nim pastwic:D:D:P...

nie no tragedia, czasami sie zastanawiam czy nie byłoby mi samej lepiej, tylko jestem tak zatracona w miłości do niego że aż mnie to przeraża.... jeju jak można tak kogoś kochać??? a mnie nigdy jeszcze nikt nie pokochał tak jakbym tego chciała...

Gość gffdgfdg
czy wszsyscy faceci nie umieja okazywac uczuć??i są zimni????

mi już dupą wychodzi, odbytnicą wręcz się wyciska cała złość do niego, bo tłumaczę 1000000000000000000000000000 razy a on i tak przy swoim się upiera... ja mówię że jest białe i jest białe a on że nie bo to jest czarne i koniec...

mi już dupą wychodzi, odbytnicą wręcz się wyciska cała złość do niego, bo tłumaczę 1000000000000000000000000000 razy a on i tak przy swoim się upiera... ja mówię że jest białe i jest białe a on że nie bo to jest czarne i koniec...

Gość u mnie tez tak jest
Mój jak co roku nie zaprasza mnie do siebie (mieszka z rodzicami) na święta a jesteśmy juz razem 7 lat :P wiec w kazde swieta sie kłócimy ;-) Przez 7 lat nie wyjasnilam tej kwestii...

Kasiutka ---> a brałaś chociaż raz pod uwage ewentualnosć, ze może faktycznie jest czarne ? czy się zaparłaś przy swoim i koniec ?? :P czasami trzeba spojrzeć na pewne rzeczy od drugiej strony a nie tylko przez swoje ego

moj jest bardzo milutki i slodziutki, zreszta ona zawsze jest taki, gorzej zemna, ale w te swieta bede grzeczna

Gość ccccccccccc
mój beznadziejny zreszta to temat na osobny topic,

Gość jatakaja
szczerze? jak szczerze to szczerze - dzisiaj zerwaliśmy. Fajne święta mam... ;(:( :o