Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spozniona

Blagam o namiar na Dja w Krakowie,slub za 2 miechy /

Polecane posty

Gość spozniona

prosze dziewczyny pmozcie,to spontaniczna akcja,nie mam procz sali i kosciola nic zalatwionego licze na Wasza pomoc!:)

mozesz miec teraz problem, i to duzy;( My zalatwialismy sale miesiac temu, pod koniec lutego. Sali bylo w cholere, moglismy nawet na czerwiec lipie jak bysmy chcieli. Ale co z tego jak z xepolami byl problem. Dlatego zdecydowalismy sie na pazdziernik, aby skompatybilnic sale i muzyke. Treaz mnie juz wszystko \"rybka\", bo w zasadzie juz zalatwilismy najgorsze ;) Trzeba umiec takie problemy przeiwdziec.

Gość zyrafa24
najlepiej zadzwoń502211152:) lub napisz zyrafa24@gazeta.pl.

Gość Hłe hłe hłe
Dobiłeś mnie, kolo. Cytuję:"...również polskie (Modern Talking, Savage...)..." Bo to są POLSKIE ZESPOŁY. Buahahahahahahahahahaha!

Gość albo tak..
zadzwon do Restauracji Bohema...powiedz, ze bylas pare razy gosciem na weselu i prosilabys o namiar na DJ-Wiesiu albo Wojtek z radia alfa...obydwaj sa dobrzy, wojtek jest suuuuuuuuuuuper:) .Ja tam pracowalam 2 lata temu i dosc czesto korzystalismy z ich uslug.Personel bez problemu da ci namiary. tel 012430 26 83 -ul Golebia 2

Gość miggusiowa
Hłe hłe hłe Dobiłeś mnie, kolo. Cytuję:"...również polskie (Modern Talking, Savage...)..." Bo to są POLSKIE ZESPOŁY. Buahahahahahahahahahaha! dobre - nono to myu mamy Modern Talking i Savage - dumny naród :p

Gość widzisz autorko
u nas na forum az gnie sie od panów ktorzy sie polecą, nie bedziesz miała problemu ;)

Naucz się czytać i cytować nim zaczniesz się z kogoś naśmiewać. \"...Taneczne hity i przeboje lat 70`/80`, również polskie (Modern Talking, Savage, Irena Jarocka, Urszula Sipińska itp.)\" Hity lat 70`/80` to Modern Talking itp. a polskie przeboje z tych lat to np. Urszula Sipińska.

Gość do DJ
naucz sie poprawnie pisac...bo to jest Twoj blad a nie czytajacych...