Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały Jaś

Proszę mi wyjaśnić technicznie na czym polega wyższość dużego penisa nad małym?

Polecane posty

Gość mały Jaś
krzyzykowa wsadz sobie w tylek ogorka, a pozniej fasolke szparagowa. w drugim przypadku zapewne odczujesz ulge. i to, co dla ciebie bedzie ulga, dla kobiety jest tylko namiastka przyjemnosci. Zły przykład podajesz.Z tego taki wniosek, że zatwardzenie jest lepsze od zwykłego stolca.Heheh

Gość krzyzykowa
no tak, najfajniej jak ktos pozbawiony pochwy wie lepiej jaka wielkosc penisa jest dla kobiety najlepsza...:O

małego to mozna do portwela schować i tyle :) Co do pochewkto ja sie nie znam , kobieta nie jestem. Lecz im głebiej tym ciekawiej :)

Gość mały Jaś
jestemtuincognito Gówno prawda Janie. Jak byś miał pochwę, to byś wiedział, a skoro nie masz, to nie wiesz. I co? Zatkało kakao? Jakbym miał pochwę nie zadawałbym pytań.Dotarło?

Gość krzyzykowa
maly jas - to nie jest zly przyklad, jesli juz mowisz o unerwieniu. miedzy srednica ogorka i fasolki jest pewna roznica, w pochwie odczuwa sie to podobnie, tyle ze grubsze jest lepsze. po prostu. sprawdz, to sam zobaczysz jakie to uczucie..

Gość jestemtuincognito
chyba dla ciebie

Gość mały Jaś
krzyzykowa maly jas - to nie jest zly przyklad, jesli juz mowisz o unerwieniu. miedzy srednica ogorka i fasolki jest pewna roznica, w pochwie odczuwa sie to podobnie, tyle ze grubsze jest lepsze. po prostu. sprawdz, to sam zobaczysz jakie to uczucie.. A co z dłogością?

Gość mały Jaś
Fajny montaż.Taki wał to niepełnosprawność.

Gość jestemtuincognito
nie nie dotarło.

im dłuższy tym lepszy:) Ja piepsze! Głebiej wejdziesz, wieksza pzyjemność z tarcia (ruchy frykcyjne) dłużej od krótszego wytrzymasz, lepsze doznania czuciowe :) (ty ja, ona ciebie )

Gość mały Jaś
jestemtuincognito nie nie dotarło. Masz poważny problem.

co wy tak z tymi penisami:D jedne wolą małeinne duże a słyszałem że najlepsze są srednie bo: 1 nie boli 2 a i przyjemnosć sie jakaś zdarzy* *bo polacy ponoć są ciency w te klocki

Gość taki jest w sam raz
to nie montaż to orginał long dong silver mial ksywę :D

Gość krzyzykowa
ten penis z linka chyba gardlem wychodzi... dlugosc nie jest najwazniejsza, bo pochwa nie jest zbyt dluga. fakt, sredniaki sa najlepsze... 15-17 cm w zupelnosci wystarczy. no i odpowiedni obwod przy tym i jest bosko

Gość mały Jaś
Ten facet ma z 50 cm a najdłuższy udokumentowany ma 34 cm.Więc?Poza tym : Biedak im dłuższy tym lepszy Ja piepsze! Głebiej wejdziesz, wieksza pzyjemność z tarcia (ruchy frykcyjne) dłużej od krótszego wytrzymasz, lepsze doznania czuciowe (ty ja, ona ciebie ) Mao rzeczowe argumenty.Długość z wytrzymałością nie ma nic wspólnego.

Gość mały Jaś
Biedak dobra, teraz definicja średni?? 10 cm 15 cm 17 cm 20 cm?? winno być 10 cm 12 cm 15 cm 17 cm 19 cm

Gość mały Jaś
Średni to niecałe 14 cm,Żadne 15 czy 16.Niestety tak wychodzi w badaniach.

Gość Chumbawumba
Hyhy :) Duzy siusiak przyjemnie wypełnia. Nie trzeba myśleć jak włożyć, wystarczy to zrobić i zawsze drażni to, co należy (czyli każdy cm dziureczki). Pięknie wygląda, gdy tak się dumnie pręży. Można wybierać pozycje, które z natury rzeczy są niedostępne w przypadku małych siusiaków. Fakt, duży siusiak w pozycjach "głębokich" bywa problemem, ale wsadzać płycej można zawsze, a z małego fiutka nic się więcej nie wykrzesa. To by bylo mniej więcej na tyle :) Dobranoc!

Gość krzyzykowa
powiedzmy, ze srednia kazdy definiuje wg wlasnych doswiadczen... statystyki klamia ;)

Gość jestemtuincognito
Dobra tam pie.rdo.lenie o szopenie, nudno się robi. Czy ja mam problem, nie sadzę, i zaraz się idę pier.do.lić z wielkim chu.jem. Dotarło?

Gość taki jest w sam raz
tak jest fry wolny BI kary !!!!! :D

Gość mały Jaś
Chumbawumba Hyhy Duzy siusiak przyjemnie wypełnia. Nie trzeba myśleć jak włożyć, wystarczy to zrobić i zawsze drażni to, co należy (czyli każdy cm dziureczki). Pięknie wygląda, gdy tak się dumnie pręży. Można wybierać pozycje, które z natury rzeczy są niedostępne w przypadku małych siusiaków. Fakt, duży siusiak w pozycjach "głębokich" bywa problemem, ale wsadzać płycej można zawsze, a z małego fiutka nic się więcej nie wykrzesa. To by bylo mniej więcej na tyle Dobranoc! To jak na razie coś sensownego.Dzięki krzyzykowa powiedzmy, ze srednia kazdy definiuje wg wlasnych doswiadczen... statystyki klamia Statystyka to wtedy gdy się szacuje ,a gdy się bada i mierzy, to jest to empiryczne stwierdzanie prawidłowości.