Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol_cia

do kosciola katolicy a nie na kafe siedziec!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

A co widzicie złego w tym że ktoś sobie wierzy ? A niech wierzą sobie nawet w świete chrząszcze :o Mnie osobiście chooj to interesuje, ale jakieś piepszone ataki na katoli to już głupota, nie chcesz nie wierz...proste :) Oceniać czlowieka tylko na podstawie wyznania? Trzeba być kurrwa wyjątkowym pochlastańcem :D

Gość WYTRZEZWIEJ
ludzieeeee,a czego wy sie wzajemnie obrazacie uwazając się przy tym za świętszych od innych ????

tez jestem tego zdania niech sobie ludzie wierza w co chca ale....pod jednym warunkiem niech dadza zyc rowniez tym ktorzy nie wierza:o

a w naszym kraju to prawie niemozliwe...za duzo jest \"katolikow\" niestety na papierku:(gdyby sie wy[pisali z kosciola Ci ktorzy faktycznie niewirza i nei chodza do kosciola tylko zostali ochrzczeni bo nie mieli wyboru zadnego to z tych 95% zrobilo by sie moze 60% :o

sekcja zwłok Nie dają Ci żyć?:classic_cool: Ograniczają twoje prawa do wolności czy jak?;) Zmuszają na siłe do coniedzielnych mszy?..odrobine powagi :D

tak nie daja mi zyc..przez ten \"katoland\" moje dziecko nie ma zycia w tym kraju jest wysmiewane a podczas religi siedzi w siwetlicy:o nie mam spokoju bo wciaz hucxa od paru dni o siwetach a mnie to wogole nie interesuje..nie mam narazie mozliwosci wyjazdu ale staram sie bardzo aby jak najszybciej opuscic bramy tego \"cudownego katolickiego\" kraju szanujacego i kochajacego blizniego:o

Ale jestem debilny. Głupi jak byt, kretyński jak cep. Ale przepraszam wszystkich. Wspaniały pomarańczowy nik uswiadomił mi jak to jest obrazac wszystkich od rana, w ich świeto. PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ> WIECEJ NIE BEDĘ. Podkulam ogonek i idę skomlec gdzeindziej.

Gość no cozz
tak to jest jak nie biegasz do kosciolka i nie dostosowaujesz sie do szarej masy zawsze bedziesz "inny" w oczach bliznich:D