Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkamiu

dziewczyny od ilu lat bierzecie bez przerwy tab. antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość kotkamiu

ja od 6 lat i sie zastanawiam czy to bedzie mialo jakis wplyw na moją płodnośc. Jedni lekarze mowią ze najlepiej brać non stop, ze zadne przerwy miesieczne czy roczne sa niepotrzebne a inni ze trzeba przerwe robic. Sama juz nie wiem:(

kiedys bralam ponad rok,potem zrobilam przerwe i teraz biore od prawie 2 lat bez przerwy!

ja kiedys bralam 1,5 roku i potem zrobilam sobie przerwe ktora trwa do teraz czyli prawie dwa lata jestem zadowolona ze juz nie biore :) Chociaz sa bardzo wygodne przyznaje.

Gość latka
A ja brałam rok, potem odstawiłam i jestem bardzo zadowolona że nie faszeruję się tym świństwem :-) Są inne sposoby, jak dla mnie równie skuteczne :-)

Gość heheheeeeee
ja tez okolo 6 lat...moje libido jest ponizej wszelkiej normy.... :(

Gość ja bym nie brała takiego świńs
twa

Gość missmarta
Gdyby jakieś inne metody były na tyle godne zaufania to też bym z ogromną chęcią rzuciła to w cholerę... Biorę od 2,5 roku bez przerwy, narazie nie myślę o odstawieniu - z ww powodów. Przez ten czas zmieniła mie się figura (zaokragliła się pupa, biust przyrósł o 1,5 rozmiaru), poprawiła cera i libido spadło na łeb, na szyję! Z rozczuleniem wspominam czasy sprzed pigułek...

ja biorę jakieś 3 lata bez przerwy. Ostatnio chciałam zrobic przerwę ale lekarz powiedział mi, że to bzdury że niby należy na jakiś czas odstawić pigułki. Powiedział żebym odstawiła wtedy jak będę planować dziecko.

Gość 6 lat
libido zwiększone, ogólnie czuję się nieźle.

Gość wswswswswsw
od jakiegos czasu,ale pogorszyla mi sie cera,przytylam,zle sie czuje,mam zmienne nastroje....a czy myslicie ,ze prezerwatywa daje 100 proc.zaufanie?jak to jest u Was?u tych,ktore stosuja tylko prezerwatywe?????lub globulki,ale nie uzywaja tabletek? bo ja juz nie chce ich brac...

Gość bziczek
ja zazwyczaj robiłam przerwę raz w roku i robiłam badania. Ale też slyszalam, ze przy obecnych tabletkach nie ma takiej potrzeby. A brałam tez 5-6 lat.

Gość robert de niro i al pacino
prawie 4 lata w tym 2 czy 3 jednomiesięczne przerwy, libido w górę, bo czuję się bezpiecznie i wiem, że mogę się kochac i nie obawiać!

Gość wswswswswsw
up up up

Gość opiszcie jak sie robi
no wlasnie-przerwa jest potrzebna czy nie?

Gość bevelinka
ja bralam tabletki po roku ale nie czulam sie po nich najlepiej. lekarz stwierdzil ze mi je zmienic ale ja zdecydowalam ze wole sie inaczej zabezpieczac. Od 2,5 roku kochamy sie tylko z gumka a w dni nieplodne nawet bez. Wiem ze to nie jest odpowiedzialne ale nie boje sie. Nie wiem czy gumki sa 100% pewne, w sumie zadna metoda nie jest 100% pewna. jesli gumek sie uzywa tak jak sie powinno i nic nie peknie to jest to skuteczna metoda.

Gość wswswswswsws
bevelinko...ja w sumie tez mysle o samych prezerwatywach,ale bardzo boje sie,ze jednak to jest zbyt male zabezpieczenie,myslalam o globulkach,ale ponoc to daje dyskomfort,"tam"w srodku wszystko pieni sie i nie ma takiej przyjemnosci....podzielcie sie jeszcze opiniami...

Gość 10 lat
i jest super :D :D :D tylko że ja płodnością się nie przejmuję

Gość bralam 4 lata
poszlam po recepte do innego gin (moj na urlopie) i zaczal mi mowic ze jesli jeszcze nie rodzilam to bede bezplodna, nastapi zanik jajnokow itp. Mialam nascie lat. Tak mnie wystraszym ze z dnia na dzien je odlozylam. Teraz znowu biore ponad rok, moze kiedys zrobie przerwe,nie wiem jeszcze;)

Gość bralam 4 lata
wswswswswsw - my uzywalismy prezerwatywy (tylko je) przez 5 lat bez zadneych wpadek i wypadkow. Po tych 5 latach pech chcial ze prezerwatywa pekla. Wlasnie od tego czasu znowu biore pigulki i mimo ze pekla jedna na moze miliony innych szczesliwych w ciagu tych lat, to juz nie mam do nich zaufania...