Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koosia

GDZIE MOŻNA KUPIĆ KREM Z TĄ WYDZIELINĄ ZE ŚLIMAKA?

Polecane posty

Gość koosia

oprocz telezakupów mango i pocenie niższej niz 200zł??? ciekawe czy to dziala..? ja juz wszystkiego probowalam na tradzik i nic..... 😭

Gość Smutnawa
Jaki zbieg okoliczności..dzis babcia zaproponowała mi ze moze mi kupic ten krem i owszem chciałabym gdybym wiedziała ze mi pomoze... Jest tutaj ktoś kto widział efekty stosowania tego kremu?

Gość koosia
a za ile babcie che ci go kupic???? i gdzie? troche nie chce mi sie wierzyc ze sluz slimakow moze byc taki drogi... :(

Gość Smutnawa
Gdyby pojawił sie ktos badz pare osób którym pomógł ten specyfich sadzde ze zaryzykowałabym i kupiła... tak bardzo chciałabym miec ładna cere, nie przejmowac sie tym jak wygląda i nie zerkac co 3 minuty w lusterko :(

Gość dkkkkkkk
allegro

Gość koosia
taaa.''allegro'' jasne..i potem pizza na twarzy..tam az roi sie od podrób.. W aptece?? a jak sie to nazywa w aptece????

Gość tu sobie poczytajcie
szczególnie to : "że zawiera"rewelacyjny wyciąg ze slimaka" czyli substancję zwaną alantoiną. Owszem jest ona skuteczna, ale znajduję się też w innych kremach- o wile teńszych. Wystarczy w wklepać "alantoina" w google i się masa wyświetli. Znalazłam np środek Linomag. 50 ml za 8,50!!"

Gość dkkkkkkk
taaa allegro. ja tam kupuje kosmetyki, sprawdzone i tylko oryginalne !!!! I nigdy nie mialam pizzy na twarzy. Nie wiesz to nie gadaj!!!!!!

Jakie te kobiety naiwne. Zauwazcie, ze koncerny co chwila wymyslają coraz to bardziej wymyslne \"wyciągi\". Kiedys była pokrzywa i rumianek.. a dzisiaj? Szauwia, jakies egzotyczne ślimaki, mango, awokado. Ten sam system sie sprawdza juz od dawien dawna. Podobno smalec z psa leczy wszystkie choroby. Juz w bajkach mozemy przeczytac, ze do sporządzenia magicznego wywaru potrzebny jest wyciąg z oka ropuchy, łuska smoka czy noga kury która wykluła się o północy. Te wszystkie obco brzmiące nazwy mają na celu przekonać nas o rzekomym MAGICZNYM pochodzeniu mikstury. Nie dajcie sie nabrac na marketingowe chwyty. Zauważcie jak brzmi: \"nasz krem zawiera alantoine, którą można spotkać w wielu zwykłych kremach\" a jak\" \"nasz krem zawiera wyciąg z egzotycznego ślimaka występującego tylko w jednym miejscu na ziemi\".

Gość hopsaa
wiele razy nabralam sie i kupilam podroby - kosmetyki nawet u ''super sprzedawcow'' wiec WIEM !!!!!