Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pieska

Które pozycje od tyłu najbardziej wam się podobają?

Polecane posty

Gość Na pieska

Jest taka jedna... ;) Ale nie wiem, jak się nazywa i czy w ogóle się nazywa.

Gość Na pieska
Od tyłu to nie nazwa pozycji, tylko grupa różnych pozycji. Pozycje od tyłu to: na łyżeczkę, na pieska, na jeźdźca w wersji kobieta tyłem, ukłon faraona itp.

Gość mysz marylka
a jak wygląda ukłon faraona?

Oj no wiem. Właśnie jedną z pozycji od tyłu lubię, ale nawet nie wiem, czy ona ma nazwę. ;)

mi każda od tyłu :P a w szczegóeności to dwie 1 jak kobieta ma wyprostowane plecy , można wtedy bawić sie piersiami i całować w szyje i kark a to lubie:classic_cool: 2 kobieta ma twarz przyłażaną do zmieni :) jej figura jest ułożna w specyficzny sposób

Gość twarz PRZYŁAŻANA do ziemi
:D to dopiero jest perwersja językowa! :D :P

Gość twarz PRZYŁAŻANA do ziemi
lubie sobie szczać do butów :P

Gość Na pieska
Ukłon faraona http://www.sexanalny.republika.pl/inne/pozycje/pozycje/poz14.jpg Ukłon faraona podobny jest do poprzedniej pozycji, tym razem jednak partnerka klęczy nie podpierając się. Jest całkowicie pochylona, kładzie głowę na podłodze. Partner klęczy z tyłu. Szczególnie ciekawa pozycja ze względu na łatwość wprowadzenia penisa, pupa jest bardzo wyeksponowana i mocno rozluźniona. Pozycja dogodna gdy partnerka nie ma wprawy i odruchowo zaciska zwieracz - w tej pozycji nie będzie mogła tego robić. Rozluźnienie jest tak duże, że rytmiczne poruszanie mięśniami podbrzusza (na przemian parcie i zaciskanie odbytu) może spowodować samoczynne otwarcie się pupy (kobieta może sięgnąć rękami i dodatkowo odciągnąć na bok pośladki). Również pozycja dobra dla zaawansowanych kochanków, gdyż umożliwia bardzo głęboką penetrację. Jedyna pozycja w której dobrze obdarzeni mężczyźni będą mogli się w całości zagłębić. Dodatkowo pośladki są mocno rozchylone tak, że praktycznie cały penis może wejść do środka. Dobrze jest aby partnerka nie klęczała prosto, a wypięła pupę w kierunku partnera, tak by jej uda były bliżej piersi - zwiększa to rozluźnienie. Pozycja dobra dla kobiet lubiących głęboką penetrację. Zewnętrzne strefy erogenne nie są niestety pobudzane ale stanowi to plus dla tych pań które nie lubią uczucia rozciągania zwieracza. Ograniczone są też możliwości ruchu kobiety. Partnerka może swobodnie poruszać pupą tylko na boki. Pobudzanie piersi jest utrudnione chyba, że partnerka wyciągnie ręce prosto przed siebie - w takiej pozycji piersi są dostępne, stają się też bardziej wrażliwe na pieszczoty http://www.sexanalny.republika.pl/inne/pozycje/

Gość mysz marylka
dzięki za info :D

Ja też lubię z twarzą na poziomie podłoża, ale jedną lubię bardziej ze względu na doznania. Na jeźdźca od tyłu - nie. Klasycznie, klęczenie z podpórką - nie. Lubię, jak leżę prawie płasko, nogi mam razem, a mój men otula mnie nogami i ramionami i wszystkim i słyszę jego przyśpieszony oddech przy samym uchu....... Spróbujcie!!! ;)

Uuuuu... Jeśli Twoje pytanie dotyczyło seksu analnego, to nie wiem, czy coś lubie, bo nie probowałam.:) .... i nie będę wiedziała. :P:D

Gość Na pieska
Nie chodziło o analny :) Po prostu tam był najlepszy opis tej pozycji :P

A czy ja wszystkiego w życiu muszę spróbować?:O Widocznie z Ciemnogrodu jestem i zacofana, bo używam części ciała zgodnie z ich przeznaczeniem. :P :D A pozycja, którą opisałam jest naprawdę fajna, bo.... Zgadnij sobie, dlaczego ją lubię. :D;)

Gość roto
Perła ! a laseczke robisz ? bo wtedy juz nie tak do konca zgodnie z przeznaczeniem... :P