Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizanie czy wkładanie palca

minetka czy palec

Polecane posty

dziewczyny co woicie jak facet wam robi minete czy jak robią wam dobrze palcem

Gość jjude
ni cierpie palcow-sa taki sztywne

Gość kuracjuszek
Ja to zawsze łączę - liże łechtaczę a dwoma palcami stymuluję pochwę.

co sprawia większe doznania

ale takie same doznania sa po tym

Gość POPIERAM popieram
Nie. Lizanie daje wiecej doznan, bo to jakby inny rodzaj....bliskosci. :)

lizanie jest milsze ale jak do lizania dołozysz palec to jest miło do kwadratu abstrahując ze facet potrafi uzywac jednego i drugiego raz zdarzył mi się jeleń który byl beznadziejny w tych sprawach

Ja dziewczynie robie minetke i jednoczesnie palce. Warunek jeden.. musi byc po kąpieli bo przewaznie z was sie rozne świństwa wylewają. Ble

to dziś powiem mu zeby mi wilizał pierwszy raz takie doznania będe czuła

no tak tu macie racje. ze i to i to na raz ale jesli mam wybierac to albo to to palcówa odpada w przedbiegach :p

Gość michalinaka//
ze niby nam sie swinstwa wylewaja?????????????????????????????????????????????a jak facet tryska sperma to nie swinstwa???? tez tak mozemy myslec i gadac wiec facet taki se NIE CHRZAN GLUPIO BO JESTES GLUPSZY JAK USTAWA PRZEWIDUJE!!!!!!!!!!!!!111

ani jedno ani drugie :P zecydowanie bardziej od łechtaczkowego preferuję orgazm pochwowy dlatego tez seksu oralnego nie chce ;) ;)

Gość a ja siedze w pracy i chce
wszystko jedno co ... minetke czy palec ...

Gość do teoria
a przy pieszczeniu paluszkiem tez mozna mieć pochwowy .. albo oba praktycznie naraz miodzio :D

do teoria --->wiem, że można ale ja wolę czuć w sobie członka a nie palce ;) ;) a łechtaczkowego nie lubie bo mam baaardzo wrażliwą łechtaczkę i jak już osiągnę orgazm to mnie jakos tak boli dziwnie :O nie wiem, może jakaś inna jestem ? :classic_cool:

Najbardziej lubie to i to jednoczesnie, sama minetka to dla mnie za delikatnie, najlepiej gdy partner wklada mi w trakcie lizania jeden a potem drugi palec :)

Uwielbiam do robic kobiecie....uwielbiam czuc i patrzec jak kobieta dostaje orgazm....delikatnie piszcze muszelke swym jezyczkiem...a do tego pieszcze łechtaczke uwielbiam to ..... :) to jest superr dla mnie wiec wyobrazam jakie superr musi byc dla kobiety...

Gość albo albo
a my jeszce nie wypróbowaliśmy jednocześńie... przeważnie jest minetka ja leże na plecach a on mnie liże na łóżku (swoją drogą to chyba dla niego niewygodne) albo paluszki - wtedy przeważńie leżymy na boku oboje, ja do niego plecami. Lubie te nasze pieszczeoty ale trochę sie zrobiły nudne a ja się trochę krępuję do nowych rzeczy go zachęcac i boje sie eksperymentować ze wymysle cos głupiego co mu sie nie spodoba Może cos podpowiecie ciekawego?

Gość a ty
Poznaniaku co lubisz?

Co ja lubie ? Uwielbiam jak pisałem piescic jezyczkiem muszelke i jednoczesnie piescic jua paluszkiem....moj jezyczek tak delikatnie ja muska paluszki piescza łechtacze...czasami lubie dodatkowo dłołaczyc do tego wibratorek...jezyczek paluszek i wibratorek mmmmmm zapewnieam ze przezycia sa cudowne....ale 6na 9 róweniz lubie...tym bardziej gdy jedoczesnie dostajemy orgazm...

Gość misia999
jednocześnie:)

Gość no to ja się wyłamuję...
...z tego i powiem ,że od minetki lubię bardziej palcóweczkę dobrze zrobioną...nie żebym na siłę chciała zreformowac ten topik ale dlatego ,że po prostu uwielbiam palcówki od zawsze!!

Gość BASS
JA lubię pieścić moją Żonę równicześnie: językiem i palcem lub palcami. Dodatkowo uwielbiam ssać całą łechtaczkę + wargi mniejsze. Problem mam z delikatnym "wyłuskaniem" łechtaczki. Może jakaś rada na tę trudność. Czekam na rady od Pań... głównie. BASS

Gość 0_18stka
och jak ja dawno tego nie miałam :( :( aż tesknie... ale wpierw minetka a po chwili jeden, potem drugi palec... oooooooooo taaaaaak. to najlepsze :) pozdro.