Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna atrakcyjna pusia

Mam problem i to duzy - nie wiem czym to jest spowodowane - pomozcie

Polecane posty

mam 27 lat, mieszkam w warszawie jestem fajna dziewczyna, skonczylam studia, mam dobra prace ale w zyciu osobistym nie uklada sie za grosz... jestem lubiana, zapraszana na imprezy itd ale wszyscy traktuja mnie jak kolezanke, przyjaciolke i nic wiecej ubieram sie kobieco nawet bardzo - eksponujac swoja kobiecosc dbam o siebie - chodze do kosmetyczki, fryzjera na solarium a mimo to jestem sama.... czy spowodowane to jest moimi wymiarami ? mam 165 cm i waze 90 kg... ale przeciez czlowieka kocha sie pomimo czegos a nie za cos wiec dlaczego jestem sama ?

Gość oczywiscie bogatych
schudnij

schudlam juz bo wazylas 129 kg a jest 90 i nadal wam za duzo ? ja nie patrze ile facet wazy ldlaczego mezczyzni sa tacy powierzchowni?

Gość huyetre
no tak juz w zyciu jest ja mam 29, fajna jestem ale...............mam male piersi i tez :o

Gość bo tacy sa i trzeba
to wykorzystac , chca wygladu prosze ale wzamian PLAC , nie ma nic za darmo

Gość martuskaaaa
ja mam 3 kg nadawagi a tez sama jestem a ty to dopiero.... radze sie wziac za siebie:(

Gość słuchaj dziewczyno
jesteś tucznikiem, zrozum, że jesteś obrzydliwa ze względu na to ile ci tłuszczu zwisa, schudnij chociaz do 60

Gość A jesteś dziewicą
? Ja lubię puszyste kobiety, zwłaszcza dziewice

Pusia - gratuluję. Schudłas bardzo dużo. Jeszcze trafisz na chłopca, dla którego będziesz wszystkim. Trzymaj tak dalej, dalej zrzucaj kilogramy. Jeszcze i Twoja chwila szczęścia nadejdzie! :)

Gość ExTrA
Kochana!szukaj tego jedynego no dobra moze nie jedynego

Wiekszosci facetow podobaja sie szczuple laseczki a nie tuczniki. Gruba osoba sprawia wrazenie nie dbajacej o siebie. Piszesz, ze faceci patrzą tylko na wygląd. Nie jest to prawdą. Jesli panna ma fajne wymiary to potem sie patrzy na jej osobowosc. Gdy jest beznadziejną osobą, szuka sie dalej. Świata nie zmienisz, mozesz zmienic tylko siebie albo dalej być cierpiętnicą i jęczęć, jaki ten świat i ludzie źli.

Aha. zeby nie bylo.. to nawet jesli dziewczyna jest zgrabna, to zawsze moze byc brzydka a wtedy to nawet 90-60-90 nie pomoze.

-------------> facet taki se bezdenny kretynie najpierw piszesz: "...Piszesz, ze faceci patrzą tylko na wygląd. Nie jest to prawdą. Jesli panna ma fajne wymiary to potem sie patrzy na jej osobowosc..." a później w kolejnym poście piszesz: "...Aha. zeby nie bylo.. to nawet jesli dziewczyna jest zgrabna, to zawsze moze byc brzydka a wtedy to nawet 90-60-90 nie pomoze..." jedno zaprzecza drugiemu - jestes nedzna szowinistyczna meska swinia ktora ocenia po wygladzie a na dodatek nie wiesz co piszesz bo jestes po prostu glupi

iga, przeciez ten facet to jest jakis gimnazjalista ktory o zyciu nie ma zielonego pojecia a o anatomii kobiety wie z internetu...;-)

Nie jestem gimnazjalistą tylko chodzę do podstawówki. Nie mogę z wami za długo rozmawiac bo mnie mama woła na obiad :).. Heh.. nie istotne kim jestem. Prawo do miłości mają wszyscy. Ale nie moge czytać tych gorzkich żali w stylu:.. NIKT MNIE NIE LUBI.. LUDZIE SĄ TACY ŹLI. Panienka powinna być ładna, zgrabna i mieć fajną osobowość. Proste. Przynajmniej ja tak sądze. Co do tych pierwszych dwóch.. są faceci ktorzy lubią duże. Ale żeby lubili również brzydkie.. o tym nie slyszalem. Wezcie sie wszystkie w garsc. Obwiniacie wszystkich tylko nie samych siebie.

Gość ja mam niestety
iga nigdy nikomu sie nie podobalas??a jakies kontakty damsko-meskie??

No niestety. Ale widzisz.. ostatnio poznałem pewną dziewczynę.. W ogole nie moj typ. W tyłku troche za duzo, zęby kazdy w inną stronę, pazury (tipsy) na pół kilometra. Buzia taka sobie... ale zrobiła na mnie takie niesamowite wrazenie, ze do teraz ciagle sie zastawiam, czy się jeszcze zobaczymy. Z pozoru nieciekawa i pusta dziewczyna. A po chwili (dosłownie) rozmowy okazalo sie, ze wie duzo o swiecie i potrafi nawet naprawic swój samochod (co mi do konwencji długopazurzastej dziewczyny nie pasowało). Do tego miala prześliczną bielizne i niesamowicie kokietowała. Robiła rozne delikatne ruchy, nachylała sie (bluzka wtedy delikatnie obadała)... i tym podobne. Wiec wniosek stad taki, ze MOŻNA! Ale po co pokazywać swoje lepsze strony.. skoro koncentrujecie sie tylko na tych złych. TO tak nie działa!

Gość ja mam niestety
nie mow tak o sobie troszke wiary w siebie!na pewno nie jestes tak ochydna jak ci sie wydaje:o

facet taki se czytając Twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku, że Tobie jest potrzebna lalka Barbie a nie partnerka !!! podniecasz sie, że laska Ci sie wychylala, pokazywala bielizne ( na 1 spotkaniu ?? SZMATA I TYLE ) kobieta z klasa nigdy nie zachowywalaby sie w ten sposob. widocznie ona chciala Cie zainteresowac swoim wyglądem, gdyż poza nim nie miała nic do zaprezentowania !!! Idź więc sobie na KURWY i nie obrażaj innych dziewczyn, które nie z własnej winy wyglądają tak jak wyglądają P.S. Sorki dziewczyny za wylgarność, ale wk... mnie ten debil

Gość nie sluchaj tych
no!!!!

Michu.. wsadz se gałąź w oko i zamknij dupe bo szczekasz jak pies. Nie było to \"pierwsze spotkanie\". Poszedlem do znajomych i ona tam była. To wsystko. Żeby bylo jasne, nie machała cyckami przed moimi oczami. Tak to kazda potrafi. Zeby było jasne, debilem jest ten, ktory cie michu zrobił. Chodziło mi o to, że dziewczyna która nie byla kompletnie w moim typie.. okazala sie niesamowicie interesujaca. Świetnie sie z nia rozmawialo i ogolnie spraiwala pozytywne wrazenie. I z takim nastawieniem powinny do facetow podchodzic te dwie, wyzej zakomleksione panienki. Zmienic: JESTEM TAKA PASKUDNA.. LUDZIE SĄ TACY ŹLI.. na JSTEM FAJNĄ OSOBĄ ALE MUSZE BYĆ JESZCE FAJNIEJSZA. DAM RADE

Gość sorry koles
ale ryja sie nie zmieni:o

Gość onna23
Pusia - gratuluje takiego wyniku!:) ale 90kg przy wzroscie 165cm to nadal dosc duzo... schudnij jeszcze troche a zobaczysz ze zyskasz adoratorow:) powodzenia!

Gość Bój się Boga Puśka
a Ty znowu! :D Myślę, że teraz to już po prostu kolejni gimnazjaliści używają nicku tego trolla, bo to po prostu niemożliwe, żeby to ciągle była ta sama osoba. Chyba nikt nie ma aż tak zrytego dekla :D

facet taki se.....hmm....Ty nawet taki se nie jesteś:P...bo czytam i jakoś nie znajduję usprawiedliwienia dla Twojego chamstwa,braku empatii i kultury.Tobie po prostu brakuje SZACUNKU dla ludzi.Żadna mądra i na poziomie kobieta nie zechce Cię ponieważ brak Ci właśnie tego.A Tobie Pusia gratuluję:)pięknie schudłaś i należą Ci się BRAVA!!!:>...faceci patrzą na wygląd ,ale wierz mi ,są i tacy którzy patrzą na Twoje ruchy,wdzięk,oczy,spojrzenie,a nie ile masz w biodrach.pozdrawiam ciepło:)

Gość Pusiu ...
Twój problem to pewnie waga, chociaz są faceci, którym podobaja się wlasnie babki "przy kosci" - tylko na takiego trafić :) Pewnie masz tendencje do tycia, a przy tym zle nawyki zywieniowe i tutaj problem. Nic straconego dziewczyno, warto iść do lekarza dietetyka dobrego ! i pod jego okiem zgubic trochę kilogramów, ja tez przez to przechodziłam i wiem, że warto (nie ma problemu jo jo, ale kalorie trzeba liczyc do konca życie :() Powiem tobie warto, spróbuj :-D PS Mieszkam w Poznaniu, bo napewno bym tobie poleciła mojego lekarza, jest b. dobry (1 wizyta kosztuje 60 zł. ale w trakcie kuracji jest kilka wizyt)

facet taki se... jejku w niektorych sprawach masz racje,nie rozumiem dlaczego wszyscy na ciebie najezdzaja,moze dlatego ze mozna tu zgnoic kazsdego za wszystko bez konkrtnego powodu i przyczyny,bo \"tak\" i na dodatek anonimowo kazda kobieta ma w sobie cos,jakis atut ktory moglaby wyeksponowac ,lśnić nie musi byc do tego pieknoscia z okladki vogue nie uwazam siebie za osobe szczegolnie ladna czy zgrabna ale nigdy nie narzekalam na brak powodzenia,zawsze byl ktos dla kogo bylam calym swiatem PUSIU ,wiem ze ci ciezko bo starasz sie a nikt tego nie docenia,twoja waga to tylko wymowka,faceci po prostu czasem boja sie fajnych,pewnych siebie dziewczyn niektorzy szukaja wychudzonej lalki barbi tylko dlatego ze przy niej mogli by sie poczuc dobrze,taka dziewczyna bedzie podziwiac kazdego przecietniaka ktory przy niej poczuje sie jak bog trzeba trafic na mezczyzne z jakims tak poziomem inteligencji i lepszym mniemaniem o sobie zobaczysz,bedzie dobrze :)

Gość ___jasne...
będzie dobrze. Łatwo wam powiedzieć. Mam 38 lat i nikt nawet mnie nie podrywał, a podobno jestem atrakcyjna, ale to kobiety tak sądzą.