Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazula217

slub z obywatelem RPA

Polecane posty

Gość zazula217

mam problem.moj narzeczony jest z poludniowej afryki.mieszkamy w londynie.niestety jego wiza sie skonczyla i wyjechal do afryki.jade do niego za miesiac.i chcemy sie pobrac.czy moze ktoras z was miala podobny problem?jakie dokumenty sa potrzebne,jakie musze ze soba zabrac etc.jakie on ma szanse na zdobycie wizy, bo chcemy razem wrocic do londynu itd itd....pomozcie bo jestem zielona w tym temacie.dziekuje z gory.

Gość domina86
hej, musisz zobaczy ns stronie swojego councilu , tam beda podane wszystkie info a,jaykby co to zawsze mozesz podejsc albo ewentualnie napisac maila. a jezeli twoj chlopak/narzeczony ma wyzsze wyksztalcenie to mysle,zer moze soe postarac o highly-skilled immigrant visa czy cos takiego....

Gość karilcia13
witam.ja niedlugo jade z partnerem ktory tez pochodzi z poludniowej afryki bedziemy starac sie o wize i slyszalam ze jest trudno trzeba im udowodnic jak najwiecej.najlepiej wziazc slub.mymamy dziecko to tez nie wiem jak bedzie.zycze powodzenia

Prosze o odpowiedz, ja jestem w RPA, tez chcialabym sie pobrac z moim narzeczonym wlasnie stad i nie wiem od czego zaczac, jakie dokumenty zebrac, na jakie koszty musialabym byc przygotowana itd. itp.