Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Appahe

mąż kuzynki

Polecane posty

Gość Appahe

Zauważyłam że podobam się męzowi mojej kuzynki. Zawsze podczas rodzinnych zjazdów, on zawsze mi się przygląda, uśmiecha się do mnie i robi to bardzo często. Szuka kontaktu ze mną, kiedy ja np idę do pomieszczenia gdzie bawią się dzieci, on zaraz przychodzi i zagaduje. I ciągle to jego spojrzenie. Unikam takich spotkań rodzinnych na których on ma sie pojawić, bo...no sami wiecie. Ale to zaczyna byc dla mnie męczące. Nawet moja mama zauwazyłą, że mi sie czesto przypatruje. Czy mam z nim porozmawiać...a jesli on stwierdzi ze cos sobie ubzdurałam to wyjde na idiotkę.. ..a to nie sa spojrzenia ot..takie sobie

Gość Lukreshin
Najlepiej nie rozmawiaj z nim tylko ogłoś w rodzinie, że poznałaś miłość swojego życia, pokaż zdięcie kolegi itp.

Gość Appahe
wątpie aby to coś pomogło bo nawet kiedy spotykałam się z moim facetem to on tez sie we mnie wpatrywał

Gość Morthishia
Mnie kiedyś szef zarywał (mimo, że jestem w stałym związku, o czym on wiedział), tydzień później przyszłam do firmy z brylantem na palcu (jedynym jaki mam) i ogłośiłam swoje zaręczyny. Pomogło

Gość Appahe
heheh...dobre, tylko skad ja wezme narzeczonego. U mnie jest tak, że w rodzince wszyscy o wszystkim wiedzą...i mam sciemniac ze wychodze za maz skoro nie wychodze? Nie przejdzie to, chociaz chciałabym...

Gość Morthishia
Nie , ale okaż jak bardzo jesteście zakochani. Opowiadaj wszystkim jaka jesteś szczęśliwa...itp.

Gość Widocznie robisz
wrażenie lekkiej ... :(

Gość Morthishia
ja nie robiłam wrażenia lekkiej...a mimo to byłam zarywana

Gość Appahe
lekkiej?? Co masz dokladnie na myśli? Unikam jego spojrzenia, unikam spotkań, ucinam rozmowy , staram sie jak moge by tylko nie przebywac z nim w jednym pomieszczeniu.

Gość a co na to
KUZYNKA? Myslisz, ze tego nie dostrzega? Z moimi kuzynkami jestem tak blisko, ze bym jej od razu powiedziala - "cos nie tak z twoim facetem". Zona takie rzeczy zauwaza, wiec tym bardziej nie mozna udawac, ze nic nie jest grane.

Gość Morthishia
Mów głośno też , że ta Twoja kuzynka to w zasadzie siostra dla Ciebie. Musisz zrobić kampanię marketingową. Zobaczysz , jak dobrze to rozegrasz, to sobie odpuści.

Appache . poczekaj na cos więcej ,i wtedy daj w ryja tak ,żeby było widac ślad i polec do kuzynki( tylko ,żeby sie z nim od razu nie rozwodziła :( )

Gość Appahe
:) dzieki , spróbuję tego o czym pisaliście, narzeczony, bardzo happy i siostra-kuzynka. Nie wiem czy moja kuzynka to zauważyła, ona jest zawsze zajeta rozmowa,

Gość Appahe
ale zauwazyla to moja mama i dlatego wie dlaczgeo nie chce jezdzić na takie zjazdy i mnie tłumaczy przed wszystkimi

Gość Morthishia
no nie tylko mów , że jest dla Ciebie siostrą, ale też zbliż się do niej- wtedy i od niej usłyszy, że jesteście blisko

Gość Morthishia
mamę wciągnij w kampanię

Gość Jola.
Czasami zona udaje, ze nie widzi, bo glupio jej moze albo nie chce w to uwierzyc, ze jej facet leci na kuzynke, ale nawet jak ktos zajety rozmowa to w koncu dostrzeze, ze malzonek wpatruje sie w inna.... wiem cos o tym....

Gość Appahe
z tym zbliżaniem sie -bedzie cięzej. Obie nie mamy czasu , ja mam pracę, Ona tez i jeszcze dwójke dzieci. Aby się zblizyc musiałybyśmy się czesciej spotykac a Ona raczej bez dzieci i meza sie nie rusza..wiec sama wiesz..

Gość Appahe
dla mnie to wszystko śmiesznie wygląda, ale bede musiała zaangazowac mame w jakiś plan. Bo ja lubialam kiedys te spotkanka rodzinne...

Gość Morthishia
Mama niech w rodzinie opowiada jaką śliczną parą jesteście

moim zdaniem, sprawa jest delikatna, i trzeba ją delikatnie załatwić. na razie nie rozmawiaj jeśli nie jesteś pewna, zachowuj sie naturalnie, a gdyby nie wiem szło to wsystko w złym kierunku, to moze dojsc do tego, ze konieczna bedzie konfrontacja z panem mezem kuzynki. w koncu on ma żonę, wiec czemu wodzi za Tobą wzrokiem??? jak taki z niego casanova to przydałby mu sie kubełek zimniej wody;p

i uwazam ze mozna nieco pokombinowac, ze masz kogoś, itd, zeby się nie czaił, tylko bardziej sowm ogniskiem domowym zainteresował:-P

Gość a ja sobie...
ale jak juz pisałam, nawet kiedy bylam z moim facetem na takich spotkaniach to on tez sie we mnie wpatrywał. Zawsze jak przyjezdzalismy to pierwszy podchodzil by sie przywitac, wtedy puszczal mi takie spojrzenia...no głupio mi i tyle

Gość Lisaaaaaaa
To się go spytaj czy brudna jesteś itd. graj naiwną do końca