Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

zastanawiam sie

Polecane posty

juz a moze dopiero 4 miesiace razem :) zastanawiam sie czy on mnie kocha....jeszcze tego nie uslyszalam od niego.ja jemu tez tego nie powiedzialam ale wydaje mi sie ze go kocham.zastanawiam sie czy mu to powiedziec czy moze czekac az on pierwszy powie (jesli pokocha:) ) chyba jednak poczekam.nie mam odwagi ;) po jakim czasie Wy uslyszeliscie slowa KOCHAM CIE ?

Gość lepiej bedzie
jak poczekasz :) Ja jestem z moim facetem 7 miesiac teraz. czulam ze go kocham juz po mniej wiecej 3, a wczesniej jakos nie moglam poczuc i przez 7 miesiecy w przypadku innych mezczyzn. Wiele razy czulam, ze on chce mi to powiedziec, ja takze chcialam, ale czekalam. Oplacilo sie, jakos pod koniec 5miesiaca powiedzial mi ze mnie kocha i to bylo cudowne,bo czekalam na to, ale chcialam zeby byl gotow mi to powiedziec, a nie zeby powiedzial to, bo ja to powiem :) Poczekaj jeszcze

ja kieds uslyszalam porade od pijanych facetów (gdy sie radziłam czy powiedzieć pierwsza) zeby nie mówić! nigdy! bo ucieknie:) lepiej poczekaj spokojnie:)

tak.ja tez poczekam :) bede cierpliwa :) tez mam wrazenie ze chce mi to powiedziec.narazie jestesmy na etapie mowienia sobie \"uwielbiam cie\" :)

Gość lepiej bedzie
my mowilismy sobie bardzo cie lubie , moze wiecej niz lubie i ze mamy na swoim punkcie swira ;) czasem warto poczekac, nawet dluzej, ale pozniej miec wieksza radosc z tych slow :)

My powiedzielismy sobie te magiczne slowka po pol roku bycia razem. Bylismy oboje tego pewni, dojrzelismy do miłości... jest pięknie:) Jestesmy razem 3 lata. Ja na Twoim miejscu bym jeszcze troszke poczekała.