Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doda69

suche wlosy

Polecane posty

nie wiem co mam zrobic moim wlosom.sa bardzo suche przez co placza sie po umyciu (zupelnie jakbym dotykala konopii do uszczelniania!!) i rozdwajaja. obcielam wlosy ale i tak chce im jakos pomoc. uzywam maseczki z lozysk, ale przestala mi pomagac-teraz jest tym minimum zebym rozczesala wlosy. dodatkowo sa bardzo cienkie. macie jakies sprawdzone odzywki itd?:d *nie moge zrezygnowac z suszarki i prostownicy raz na jakis czas w imie dobrej kondycji psychicznej otaczajacej mnie czesci spoleczenstwa

Gość bizuteria
To jest "Boze chron mnie przed *falszywymi* przyjaciolmi, bo z wrogami sama sobie poradze"

Gość a czego używasz
na co dzień? Odżywka po myciu jakas?

wiesz...tez stosuje suszarkę (nie nagminnie) oraz prostownicę. Do regeneracji używałam przy kazdym myciu odzywek ze spłukiwaniem. najrózniejszych i w kolosalnych ilościach. nie pomogła mi żadna w takim stopniu jak jedwab w płynie firmy Biosilk. nie wiem jak inne firmy, ale ten jest REWELACYJNY. jest dosc drogi bo buteleczka malutka ale wydajny stosujemy tylko kropelke (wiekszą) na całe włoski. wpisz w allegro jedwab do włosów i zobacz. naprawde mi pomógł odstawiłam odzywki. fryzjerki polecaja go zwłaszcza osobom które torturuja woski żelazkiem :)

Gość JjjjAaaaJjjjUuuuSssZzzKkkkOooo
Rozumię Cię co teraz czujesz też tak kiedyś miałam bo zachciało mi się zafarbić włosy na kolor dosłownie biały. Miałam sztuczne siano na głowie. Pomogła mi seria odżywek w płynie bez spłukiwania, szamponów , maseczek z Gliss Kurr firmy Schwarzkopf do włosów zniszczonych i farbowanych. Polecam także maskę błotną do włosów z serii Pożegnanie z Afryką. Zażywałam do tego skrzyp w kapsułkach. Efekty było widać po 2 miesiącach regularnego stosowania.

Gość hahhahahhhhaa
tez mam ten problem i znoszczone koncówki :( gdybym miala obciac zniszczone koncowki to mialabym na glowie 5 cm wlosow ;D