Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

prosze o rade

Polecane posty

Gość lena 1985

witam, od pewnego czasu przeglądam to forum i coraz bardziej mi się podoba, chciałabym poprosić forumowiczki o radę. otóż, muszę niestety iść na wesele. oczywiście nie wiem jak sie ubrać i uczesać itp. co gorsza nigdy sie nad tym nie zastanawiałam jakie kolory i ubrania do mnie pasują, a gdy patrze na analizy kolorystyczne to moge sie zaliczyć albo do wiosny albo do jesieni. 1.Może mi pomożecie wybrać klor sukienki...Do wyboru jest:brązowy, zielony, turkusowy, czarny czerwony i różowy, taki przydymiony ciepły słodki róż...Dodam że jestem dość blada i mam podkrązone oczy, mają one zielono niebieski kolor z ciemnożółtymi obwódkami, włosy są w kolorze jasnego brązu z miedzianymi refleksami, jestem niska... 2.drugi problem to fryzura-chce mieć rozpuszczone włosy, ale ponieważ na co dzien takie nosze to pomyslałm o falach tylko nie wiem jak je zrobić by były ładne bo gdy po umuciu zapłatam warkocze to po rozpuszczeniu nie zabardzo mi sie podobają i szybko znikaja bo włosy mam długie grube i baedzo cięzkie... czekam na rady...

brazowego koloru nie polecam. co do wlosow-wyprobuj grube walki-tylko takie naprawde grube

Gość ja bym wybrała zielona

Gość ja tez polecam zielen
sama mam podobny typ urody i zielone oczy...

Gość lena 1985
ta sukiennka na allegro jest super , ciekawe czy podobna mozna gdzies w sklepach dostac po sceptycznie podchodze do zakupów przez internet...wiecie czy w jakich sklepach mozna taka znależć??

Gość JjjjAaaaJjjjUuuuSssZzzKkkkOooo
Wybrałabym różową ma w sobie kobiecość, delikatność, frywolność, niewinność itp. Z włosami poszłabym do dobrego fryzjera.

Gość jestem za zielenia
zielona podkresli kolor twoich oczow

Gość zielen idealna
róz to tandeta

Gość ale ta czarna suknie jest ekst
ekstra. ja jestem za tą czarną.... tle, że zgadzam się lepiej przymierzy ć suknie zanim isę kupi :)

Gość lena 1985
no własnie, zwłaszcza ze mam dosć nietypowe niestety wymiary i trudno mi powiedziec czy nosze 34 czy 38...bo w pasie ma 62 a w biuście niestety 87 i to przy wzroscie 164 cm, dlatego bez przymierzenia nie kupie...a moze macie jakies fajne fotki ze zdjeciami ciekawych fryzur dla długich włosów... fajna by była zielona sukienka- zgadzam sie tylko ze zielen ta jest taka seledynowa i nie jestem pewna czy bedzie na wesele pasować...co co brązowej to facet mi tez poradził jej nie brac...

Gość lena 1985
prosze poradzcie cos...