Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie ale może kiedyś

współne święta z ukochanym i rodziną - od jakiego momentu w związku??????

Polecane posty

Czy spędzacie święta u jego rodziny, albo z nim u waszej będąc narzeczonymi, czy żonami, a moze wcześniej? Jak to jest?

Gość sweetevil
ja jestem z moim chlopakim juz ponad 2 lata, swieta spedzamy zawsze razem, troche u mnie a troche u niego:)

dzieki! ktoś jeszcze?

up

Gość izabel1
od kiedy juz wypadaloby spedzac te swieta razem tzn od ktorego miesiaca a kiedy jest za wczesnie?

Gość moze niekoniecznie chodzi mi
o miesiąc, ale czy trzeba być narzEczenstwem, by pojechać na swieta do ukochanego?

Gość jestesmy
razem ponad 4 lata, nigdy swiat nie spedzamy razem. Gorzej, nigdy nie bylam w jego rodzinnym domu i nie znam jego rodzicow.

jestem z moim obecnym chlopakiem niecale 3 miesiace i spedzalismy pierwsze wspolne swieta tylko razem bo on jest zagranica:) wczesniej bylam z chlopakiem 3 lata i spedzilismy pierwsza i ostatnia wigilie w zeszlym roku

Gość razem od 4
swieta od 3 lat

Gość hmmhhmmh
razem od 3 lat.. na wspolne sw nic nie wskazuje narazie:O ale z wiadomych przyczyn

hmm...ja swojego faceta znam od ponad 3ech lat bo sie kumplowalismy...teraz od dwoch miesiecy jestesmy razem...i jakos tak wyszlo ze mnie wczoraj odwiedzil i sie zalapal na kolacje swiateczna z moimi rodzicami....jakos to naturalnie wyszlo....nie wiem...

od takiego momentu, kiedy związek jest poważny i akceptowany przez obie rodziny inaczej się nie da przecież

Gość bziczek
MM przyjeżdżał do mnie zazwyczaj w drugi dzień swiąt. Ja u niego nigdy - zasada teściów, dopóki nie ma małżeństwa, nie ma odwiedzania, wspólnego spędzania świąt.

Gość co za podejście teściów
:O Ja jestem z chłopakiem 4 lata. Zawsze święta spędzamy razem, jeden obiad u moich rodziców, drugi u jego. Nocki u mnie:)

Gość anek88
Ja jestem ze swoim chlopakiem 3 lata.. on już od początku naszego związku spedzał z nami świeta.. moi rodzice bardzo go plubili i nie mieli nic przeciwko. Ja do jego rodziny również jeżdzę:)