Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania247

NAJTAŃSZE BUKIETY SLUBNE I OPRAWA FLORYSTYCZNA -WROCŁAW

Polecane posty

Gość ania247

ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA STRONY www.fatsja.pl NAJTAŃSZE I NAJŚWIEZSZE BUKIETY SLUBNE WE WROCŁAWIU, MOŻNA WYBRAC MODEL ZE STRONY INT LUB ZAPROJEKTOWAĆ COŚ SAMODZIELNIE!!!! NOWOCZESNY I TRADYCYJNY WYSTRÓJ KOŚCIOŁOW I SAL WESELNYCH, DEKORACJA AUTA PARY MŁODEJ.

Gość ania247
witam, moj adres mailowy : kowalczyk_ann@wp.pl w razie pytań proszę pisać

Gość maxime
Piszę w tej chwili w imieniu własnym, i bynajmniej nie mam zamiaru urazić kogokolwiek, z Panią Florystką na czele!!! Która na pewno kocha swój fach i jest w nim kompetentna :) Jednakowoż, z całym szacunkiem, ceny rzeczywiście niezbyt wysokie, ale bynajmniej nie najniższe z istniejących na rynku wrocławskim!!! Zwłaszcza, iż zamieszczone na stronce propozycje, choć ładne, są z rodzaju tych "bezpiecznych", popularnych i raczej niezbyt oryginalnych :/ Niższe ceny można "namierzyc" np. we wrocławskiej Hali Targowej, za ładny i trwaly bukiecik PLUS przypinkę nie żądaja tam z reguły ceby wyższej niż 120-150 zł ZA KOMPLET, a na świeżość kwiatów nie mozna sie uskarżać :)) Wystarczy przejść się ze zdjęciem. Aha, uprzedzając ewentualne pytania: nie mam nic wspólnego z biznesem kwiatowym ergo nie stanowię żadnej wrednej konkurencji tudzież kryptoreklamy ;)

Gość karolina81
Moim zadniem nie chodzi o to, by kupić bukiet ślubny najtaniej- na hali targowej, czy w innym podrzędnym miejscu, ale tam, gdzie jest miła obsluga i kwiaciarka potrafi doradzić coś odpowiedniego dla mnie- spyta o suknię, fryzurę itp. A nie wiem, czy na bazarach można liczyc na kompetentne florystki- tam raczej pracują kwiaciarki ze starszego pokolenia... Pozdrawiam!!!

Gość kaaaarolinanaaa
dokładnie, ja bym sie też bała zamawiać bukiet ślubny na bazarze, co to w ogóle za pomysł, a te kwiaty są rzeczywiście dużo tańsze, ja raz za bukiet róż ( 5)zapłaciłam 200zł, to dopiero było,

Gość Cassilda Medusa
Ale te bukiety są po prostu brzydkie! I mają być najtańsze? Jaaasne...

Gość _a
co do pan z hali targowej i ich wieku... sama jestem mloda ale wiem ze z wiekiem przychodzi np doswiadczenie, wiec dlaczego uwazacie, ze panie z hali targowej musza od razu robic brzydkie i niemodne bukiety?? dziwne macie kryteria... :o

Gość ellll
tańsz to może można kupić, ale pewnie w jakijś mnijeszej miejscowości, a nie we Wocławiu, jeśli kto sie wypoiwda spoza wrocławia to niech lepiej nie pisze że to sa drogie bukiety, bo chyba w życiu żadnego nie kupił, a jak to jest z dostwa do domu? napraede na terienie całego wrocławia jest gratis? bo jeśli tak to naprawdę ekstra.pozdrawiam

Gość ellll
a co do tego wieku kwaiciarek to jest chyba ważne, bo ja np wolę iśc do kogoś młodszego,żeby dojładnei zrozumiał o co mi chodiz, bo jak ostatnio kupowałam bukiet u straszej pani to kompletnie nie rozumiala o co mi chodzi i nas ile wscikala cos innego:/ efekt był taki, że pani powiedziała mi, żebym nie wydziwiała ...