Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frogus

SUN FLOWER

Polecane posty

Gość Frogus

witam wszystkie pazurkowe dziewczynki!! zakładam ten temat zeby wypowiadały się te które pracują na produtkach firmy SUN FLOWER i te które jeszcze się wachają przed podjęciem decyzji o pracy na tych produktach i czy są to produkty które zadowolą ich oczekiwania.Sama mam kilka pytań a mianowicie 1) zastanawiam się nad jakością tipsów tejże firmy bobeny są niskie ale czy tipsy są dobre? może któraś z Was miała z nimi do czynienia?:> 2)kupiłam żel silikonowy w buteleczce jak od lakieru z pędzelkiem ale ma jedną wadę straznie sie rozlewa , jest berdzo rzadki... ale tak po za tym jest bardzo dobry a ta forma żelu w buteleczce jest bardzo wygodna... może powiecie mi jakie żele są bardziej gęstej konsystencji niż ten który kupiłam?? i jakie się nadają na szablon? bo mi wszystko sie rozlewa i nie do końca wysycha żel jak robie na szablonie Mam nadzieję ze będziecie się tutaj wypowiadać POZDRAWIAM

ja mam jednofazowy gesty z sun flower i jest swietny!!!co do tipsow to nie wiem bo nie uwywam a jeszcze jedno wydaje mi sie ze silikonowy jest tylko do naturalnych panzokci ale nie jestem 100%pewna:) pozdrawaim

Gość Studio pięknych dłoni GOLDEN N
Zostaw buteleczkę z żelem na kilka dnie nie dokręconą to zgęstnieje

Gość Frogus
dziekuję za odp. teraz juz wiem jaki sie nadaje na naturalne pazurki ale jak zrobilam nim pazurki to trzymaja się super a mozecie mi polecic jakis zel do budowy pazurka na formie? i jak wyglądają żele czy tez akryle kruszony lód?

Gość Frogus
może jeszcze się ktoś wypowie??

jeżeli chodzi o sun flower to najlepszy na formę jest róż przezroczysty- galaretka. ogólnie uważam ze jest to najlepszy żel tej firmy. zreszta żel ten jakością porównywalny jest do ibd. polecam

Gość safija
dziewczyny prosze o pomoc. Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem zelu, a mianowicie dwoch firm Sun Flower i SPN. Na zadnym z nich jeszcze nie przcowalam. Jak mozecie to doradzcie mi ktory z nich jest lepszy i czy warto. Z gory bardzo dziekuje:)

Gość frogus
z doświadczenia nie moge nic doradzic bo sun flower mam jeden i silikonowy natomiast słyszałam że jest bardzo dobry spni niegdy nic sie z nim nie dzieje

Gość pazurki pazurki
hej a mieszałyscie liquid sun flower z pudrami innych firm?jeśli tak to jaki efekt?

Gość Fehu
Ja używam produktów sun flower i jestem bardzo zadowolona. Na początku używałam żelu jednofazowego, i sylikonowego jako warstwy nabłyszczającej. Teraz używam żelu 2w1, czyli żel budujacy plus bonder, oraz rewelacyjnego żelu mus brzoskwiniowy, świetnie się nim buduje pazurki, rewelacyjny do formy, nie rozlewa się, ale się niepoziomuje, natomiast jest bardzo łatwy w piłowaniu. Tipsy równiez mam sun flower i też jestem z nich bardzo zadowolona. Pozdrawiam cieplutko :)

Gość monikak
nie mieszałam liquidu sun flower z innym pudrem, za to przy moich ostatnich pazurkach wymieszałam ich puder przezroczysty z liquidem innej firmy i póki co jest oki:P nie żółknie ani nic:) w trakcie robienia też nic sie nie działo:) myślę ze w odwrotna stronę tez to działa tak samo..chociaż;)

dziewczyny a jak nakladac na pazurki bonder z SF ale ten bez pedzelka?? pomozcie