Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkimay

kURCZE przez to co czytam tu o tyc płaszczach jestem załamana...................

Polecane posty

Gość milkimay

piszecie ze najgorsza tandeta to .plaszcz wiosenny z haftem, a ja kurcze fele kupilam tak iostatnio za 200 złotych bo byl super fason i niestety ma haft w kolorze płaszczyka na jednej stronie kolnierzyka:(:(kurcze czy naprawde to taki ibciach bo nie wiem co robic i czy nie oddac płaszcza do krawca by mi to usunął.?moze to głupie wg was ale nie chce byc tandetna.. pozd.

Gość Simsalla grim
Eeee tam dobre jest... co za problem....

Gość milkimay
ale ten haft to jakies taie kwiatuszki czy cos w tym stylu...więc sama nie wiem :(

kobieto jak ci sie to podobala i dalas za to 200 zl to nos to a nie mysl ze ktos pomysli ze to tandeta!

Gość milkimay
takie w stylu haftu na serwetkach ..nie umien tego opisac..ale w kazdym razie haft jest w miejscu kolnierza płaszcza ..

Gość ona pisze ze 200 zeta.
no własnie laska pisze ze 200 złotych dala a nie 600 czy ileś więc nie dziwne chyba ze w tej cenie nie kupisz tandety

Gość ona pisze ze 200 zeta.
wiec nie dziwne ze za 200 zeta tandeta jest

Gość ile masz lat ze nie wiesz
że sama nie wiesz co ci sie podoba bez opinii innych ...

Gość podoba mi sie kurdeee
ale teraz zle sie cuzje jak wszyscy gadaja ze to tandeta ..niemacie czasem tak ze wam sie podoba cos a ngale wszyscy mowią ze to syf?

Gość po.... przeciez sie i tak
to jest tandeta i wieś bazarowa :o

Gość laska co sie lamiesz
jak ci sie podoba to miej w dupie frajerow i ich bzdetne wypowiedzi, popatrz ile ludzi ledwo wiaze koniec z koncem i nie ma sie w co ubrac na swieta a ty jeczysz o niemodnym ( ?? ) hafcie na kolnierzyku :-O przeraza mnie pustota i brak empatii u niektorych osobnikow, teraz pewnie walniesz plaszcz do szafy i bedzie tam lezal bo na durnym forum wyczytalas, ze jest "passe" hehehe napisz jeszcze, ze to dramat miec cos co w tej chwili nie kroluje w sklepach (sorry chyba uzywa sie teraz slowa "galeria" na sklepy z ciuchami... :-P )

Gość do lodrr
ale to jest straszna wiocha chodzic w takim plaszczu. czy zalozylabys taki idiotko?to co gadasz by sie nie łamala?

Gość laska co sie lamiesz
przeciez ona pisze ze to malutki hafcik w kolorze plaszcza i tylko na polowie kolnierzyka w dodatku plaszcz ma super jej pasujacy fason - wiec odpowiadam TAK ZALOZYLABYM bo mam w dupie co jest teraz modne i wybieram ciuchy, w ktorych dobrze wygladam i ktore mi sie podobaja - dlatego nie chodzilam/ nie chodze w balerinkach z zamszowym kwiatkiem na kaczym obcasie, bialaych spodniach w lecie, haftowanych biodrowkach i masie innych rzeczy. Takie jestescie swiatowe damy a zero mocie tolerancji dla odmiennosci w wygladzie