Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asim

Prośba o pomoc dla wprawionych tipsiarek - PROBLEM!!!

Polecane posty

Gość asim

Mam problem. Zakupiłam niedawno zestaw do robienia tipsów. Robiłam już 2 razy i wyszły nieźle, gdyby nie jeden mały szczegół... Spod żelu prześwituje mi na biało krawędź tipsa. Używam tipsów naturalnych. Dlaczego tak się dzieje? Postępuję zgodnie z instrukcją. Znajome chciały, żebym zrobiła im pazurki, ale z takiego nieestetycznego prześwitującego paska raczej nie byłyby zadowolone. Nie mam pojęcia co robię nie tak. Siostrze i mamie zamaskowałam ten pasek brokatem, ale nie mogę tak przecież robić za każdym razem, bo nie każdy chce mieć brokatowy pasek w połowie tipsa. Może ktoś miał z tym doczynienia lub wie co może być przyczyną?? Proszę o pomoc...

spiluj te\"Wystajaca biala czesc\" tak aby jej wcae nie bylow ida c.Nie boj sie tips nie odleci .Tak ma byc Powodzenia Jak mas zjakeis pytanai to pisz

a tak na marginesie to \"tipsiarka\" jest okresleniem obraziwym definiuje osoby ktore nie potrafai robic tipsow .

nie dokladnie pilujesz krawedz miedzy tipsem a naturalnym paznokciem,piluj ta krawedz tak zeby \"wtopila sie\" w paznokiec ale uwazaj na naturalna plytke zeby jej nie przepilowac, jak zblizasz sie do plytki uzywaj pilnika o wyzszej gradjacji.

Gość Studio pięknych dłoni GOLDEN N
spiłowywując linię stresu (krawędż tipsa)bardzo uważaj aby nie uszkodzić i nie przepiłować naturalnej płytki) potem dokładnie usuń pył i przetrzyj odtłuszczaczem jeśli nadal będziesz widzieć białą krawędż tipsa jeszcze raz lekko spiłuj i nałóż różowy żel lub aryl jako podkład a póżniej bezbarwny.Powodzenia powinno być dobrze

Gość Studio pięknych dłoni GOLDEN N
najlepiej używać pilnika 180 wtedy masz większą pewność że nie porysujesz tipsa i nie uszkodzisz płytki