Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuchnięta

OD CZEGO TO ???

Polecane posty

Gość zapuchnięta

Moim problemem są oczy po przebudzeniu. Pod oczami mam ogromne opuchlizny, na dodatek na ogół większą pod okiem z tej strony, na której spałam :( Co mam z tym zrobić? Od czego to może być?

Gość zapuchnięta
up :(

Gość a na nogach tez masz obrzęki
zbadaj sobie białko w moczu. jesli wyjdzie dodatnie gnaj do nefrologa (inie pozwól leczyc sie rodzinnemu - przez takich "wszechwiedzacych straciłam nery...)

Gość zapuchnięta
no właśnie na nogach nie mam :( tylko pod tymi cholernymi oczami :( to taka duża, paskudna opuchlizna, wyglądam koszmarnie :o

Gość vegag
cos z nerkami z tego co słyszałam, na poczatek zmykaj do lekarza rodzinnego i nie daj sie spławić, a jak Cie zignoruje próbuj do drugiego :)

Gość a to dobrze ze nie na nogach
a wezły chłonne masz tez powiększone? jest taka choroba mononukleoza - choroba pocałunków - leczona niegrożna - objawia sie silna opuchlizna oczu. oczywiscie nie mowie ze ja masz. poczytaj sobie o niej i zobacz czy masz tez inne pasujace objawy. [ http://www.resmedica.pl/zdart10991.html ] moze warto si przejsc do lekarza

Gość zapuchnięta
dziękuję, do lekarza oczywiście pójdę, tylko nie nastąpi to prędko i chciałam zasięgnąć Waszej opinii..... węzły chłonne mam w porządku :(

Gość Judyta44321
oczy puchnwa oc nerek .. ;/

Gość zapuchnięta
już kilka osób wspomina o nerkach... :( ale to by tak bezobjawowo przebiegało? bo nie mam żadnych innych dolegliwości oprócz tej opuchlizny......

Gość tak sobie mysle...
przede wszystkim zmniejsz do minimum sol w pozywieniu a zwlaszcza wieczorem!!! jesli wykluczysz jakas powazna chorobe to polecam cherbatki drenujace , acha...mozesz tez miec uczulenie na np proszek do prania, psa, kota itp.....

Gość zapuchnięta
a jakie to herbatki? no, z solą to faktycznie mogłabym nie przeginać :o