Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VAVAAAA

ALKOCHOL

Polecane posty

Gość VAVAAAA

PROSZE O POMOC MOJA MAMA MA 34 LATA I CZESTO POPIJA WODKE JAK DUZO WYPIJE TO TRZESO JEJ SIE RECE CO TO JEST CHOROBA,NIEDOBOR CZEGOS?MARTWIE SIE O NIA

Gość litości ............
:o

Gość to alkoholizm samo H
jedna z cięższych chorób psychicznych. zaciągnij ją do aa

Gość skoro mama
ma lat 34 to corka ok 15 wiec sie nie dziw ze pisze przez ch to jeszcze glupia sucz w sumie wszystkie sa glupie :/

Gość ortografiaxxx
nie moze byc alkochol, bo prawidlowo jest ALKOHOL!!!

Gość no dobra
ze alkohol przez samo H to juz było w drugim poscie ale temat jest o wiele powazniejszy niz to czy ch czy h.... wiec wypoiwiedzcie sie jesli wiecie jak dziewczynie pomoc

Gość VAVAAAA
jestem starsz a nie mam czasu sie zajmowac ortografio bo nie o to chodzi mam nie jest pijaczko bo chodzi do pracy i jest dobrze nawet jak przez dluzszy czas nie pije a potem sie napije to to powraca a do aa nie da rady tym bardziej ze nie pije codziennie tylko czasami ale tak czy siak pije

Gość VAVAAAA
nie ma czegos takiego ze musi sie napic bo wybuchnie kiedys tak bylo jak byla wciogu

Gość do aa idzie kazdy kto..
ma ciągoty do alkoholu i chce z tym walczyc. a takze nie pijące żony alkoholików i dzieci (uczą sie tam jak sobie radzic z problemem partnera, rodzica...)

Gość VAVAAAA
hmmm kazdy ama inne podejscie do zycia domu rodziny i nie chce opisywac swojej sytuacji w domu tak wogole to przykra sprawa bo roznie bywa a tak na poczotek prosze o konkret odp w moim poscie ( JEJ SIE RECE CO TO JEST CHOROBA,NIEDOBOR CZEGOS?) jezeli choroba psychiczna to prosze o dokladne info ps.latwo powiedziec zaciognij do aa

Gość słuchaj laska
od alkoholu sie trzesa rece! czytac potrafie. pytasz jak mozna pomóc to pisze i nie pisz zeczy typu "łatwo powiedzieć" blablabla... radz sobie sama..

Gość internet
hmm nie stwierdzam ze nie umiesz stwierdzam iz nie znam sie na konsekwencjach piciu i prosilam opomoc w stwierdzeniu co jej jest bo o yum ze do aa to wiem dzieki za wyczerpujoce info pozdrawiam wszystkie wredne brr

Gość gibonija
VAVAAAA , rece sie trzesa po spozyciu alkoholu i to jest takie oczywiste, ze Twoje pytanie brzmi troche smiesznie. Innej odpowiedzi nikt tutaj nie jest w stanie Ci udzielic, bo zeby to zrobic potrzebne sa badania lekarskie. moze to byc zwykly niedobor magnezu, ale moze potrzebna jest konsultacja z nurologiem, a moze i z psychiatra. nie jestesmy lekarzami, nawet nie znamy dokladnie sytuacji i nawet jesli ja opiszesz to nie postawimy diagnozy. o alkoholizmie mozna znalezc konkretnych info w necie tu masz np. fazy choroby alkoholowej http://www.alkoholizm.akcjasos.pl/113.php i email zaufania, gdzie mozesz opisac swoj problem anonimowo http://www.alkoholizm.akcjasos.pl/170.php a ort. warto sie jednak zajac, zeby nikt nie bral Ciebie za nastolatke i zeby lepiej sie czytalo to co napiszesz ;)