Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham je

kto ma chowa???!!!

Polecane posty

Gość kocham je

bardzo podoba mi sie rasa tych psow.mam pytanie,czy te psy moga mieszkac caly czas na podworku?

Gość kocham je
nikt????

Gość doczepialska
zaden pies nie powinien mieszkac cały czas na podwórku,to zwierzeta stadne,nie lubią samotnosci

Gość kocham je
a dwa psy,bo ja chce miec dwa,aby jeden nie czul sie samotny.

Gość doczepialska
pies potrzebuje kontaktu z ludźmi

Gość kocham je
przeciez ja nie mowie o zamknieciu go na cale zycie w piwnicy.

Gość doczepialska
poszukaj informacji o rasie w sieci,na pewno jest tego mnóstwo. Poza ty kupując psa,trzeba przede wszystkim zwrócic uwage na charakter rasy,a nie tylko na wygląd.

Gość kocham je
czytalam juz bardzo duzo na ich temat ale interesuja mnie wypowiedzi ludzi,ktorzy mieli lub maja do czynienia z ta rasa. co innego teoria,co innego praktyka:D

Gość doczepialska
www.club-chow.pl jest forum,wszystkiego sie dowiesz

Gość kocham je
dzieki:D

Gość Fjoneczka
Ja mam psiaki tej rasy. Mam również hodowle Chow Chow oczywiście z rodowodem. Na forum dowiesz sie dużo interesujących Cię rzeczy na temat rasy. Mnie również możesz zapytać o co chcesz. Co do mieszkania cały czas Chowa na dworze to nie polecam. Pies tej rasy wymaga przebywania z właścicielem ( tak jak wszystkie psy). Przebywając cały czas na dworze jego sierść będzie bardzo brzydko wyglądała. To nie jest pies do kojca czy budy. Wszyscy boja się sierści tych psów ale w praktyce nie ma jej wszędzie tyle ile sie wydaje. Jak co to pytaj tutaj albo napisz do mnie na meila: fjona1@poczta.onet.pl

Gość kocham je
nie chce psow zamykac w kojcu lub budzie.w domu niestety nie moge miec zadnego psa,poniewaz moj maz ma alergie.jestem zakochana w tych psiakach i pytam wlasnie dlatego,ze boje sie ,iz jesli beda przebywac ciagle na podworku,to wplynie to negatywnie na ich siersc.nie balabym sie tego,ze zmarzna zima,bo maja super futro ( moze sie myle) staralabym sie spedzac z nimi duzo czasu,chce dwa,aby jeden nie czul sie zapomniany i samotny.skoro masz hodowle,to musisz znac bardzo dobrze te psy i jesli piszesz,ze sie nie nadaja,to niestety chec posiadania takiego psa,pozostanie moim slodkim snem. a moze orientujesz sie jaka rasa jest najbardziej odpowiednia do mieszkania na dworze??? ja musze miec psy,zawsze jakiegos mialam,teraz mam psa ale na poczatku przyszlego roku planuje kupic jakies dwa psiaki,a ze kocham chowy dlatego pytalam o nie:D

Gość kocham je
teraz nie mam psa tylko KOTA na kota moj maz jakos nie ma uczulenia:D

Gość Fjoneczka
No Ja razem z mężem również jesteśmy alergikami ale wszystko zależy od stopnia uczulenia. Jeśli pies nie byłby w kojcu i w budzie to gdzie ? Bardzo mi przykro ale nie potrafię sobie wyobrazić tej rasy na dworze choć już widziałam i żal mi sie ich robiło. Owszem Chowy uwielbiają przebywać na dworze i czasem nie potrafię się dowołać swoich psiaków. Na dworze to może owczarek podhalański albo niemiecki.

Gość kocham je
Fjoneczka dzieki:D naprawde bardzo sobie biore twoje nie do serca,coz pozostaje mi tylko o nich dalej snic...... myslalam,aby wybudowac im maly domek w ogrodzie,mamy dom z dosc spora dzialka.