Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagros1950

Po 29 latach małżeństwa usłyszałam , że jestem zdradzana

Polecane posty

Gość milagros1950

Kochane Panie. jestem po 50 i prawie 30 lat po ślubie. Od roku wiem , że mój mąż ma kochankę /i/.Dowiedziałam sie o tym od mojego męża tydzień po ślubie naszego starszego syna. Chociaż zawsze miałam jakieś tam podejrzenia ale jakoś nie mogłam w to uwierzyć. Wreszcie usłyszałam na zadane pytanie Czy Ty mnie zdradzasz? - Masz to co chciałaś. To był dla mnie szok. Zapytany czy możemy spróbować wszystko od początku - usłyszałam- Chyba nie. Przysięgłam sobie nie walczyć o niego i nigdy niez żebrać o miłośc. Jest ciężko ale daję radę. Muszę dać radę sobie sama. Jednak w takie dni jak dziś nie mogę sobie poradzić sama ze sobą. Muszę z kimś o tym pogadać. Może któraś z Pań poradzi jak dalej żyć. We wrześniu żeni się nasz drugi syn, i znowu czeka mnie siedzenie w kącie lub w palarni bo mnie zlekceważy i nie zatańczy nawet kawałka /tak było u pierwszego syna na weselu/. Chce mi się wyć.

Gość idź z kolegą
pokaż mu że świetnie się bawisz bez niego - nawet jeśli będą to tylko pozory.

a moze nie chowaj sie, pokaz mu ze to on zawinil, niech on sie chowa, a Ty choociaz Ci ciezko staraj sie zachowywac normalnie na tym weselu

Przewartościuj swoje myslenie - przez 30 lat TY przez pryzmat ON i Dzieci - teraz jest Twój czas możesz robic wszystko - pomyśl czego nie mogłas robic bedąc zoną i matką jest tyle mozliwości ciesz się ,że je masz . gdybyś była z NIM MUSIAŁABYŚ TO Z NIM UZGODNIC - jesteś wolna a z tego na pewno cos wspaniałego wyniknie . Całuje Dajma

Gość milagros1950
Muszę zdobyć się na odwagę, ale to nie jest i nie będzie proste. Kolega nie wchodzi wgre. Nie zrobie tego mojemu synowi, wszak rozwodu nie mamy. Syn bardzo go kocha .Jak pogodzić te dwie sprawy.

Gość smutasek/.
powiedziec synowi prawde. po co masz zyc w oszustwie jsk twoj maz...

Bardzo mi przykro... :( rozumiem, że to bolesne dla ciebie. Sama widziałam jak moj tata traktuje mame...zdradzał ja 4 lata po 27 latach zdecydowala sie na rozwód i jest szczeliwa z kims innym. To chyba jedyne rozwiązanie....

Gość milagros1950
O rozwodziemyślę, oczywiście że tak. Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać . Zrobię to po weselu syna. Niech napisze do mnie ktoś kto to ma już za soba.Najlepiej na e-mail j.w.

Gość wstyd wiec bedzie bez czarnego
moi rodzice maja 20 letni staz malzenski. 10 lat temu ojciec byl na kontrakcie, przyjechal i zarazil moja mame jakims syfem wenerycznym-zdradzal ja. ona mu wybaczyla. przezylam ucieczke z domu, bo ojciec rozbijal w pijanym amoku mieszkanie, gola uciEKLAM do sasiada bo chcial nas zabixc a ja sie akurAT Kapalam, chcial zabic moja mamag dy byla w ciazy... i jakos mam do niego wewnetrzny zal... nigdy nie zapomne tego co zrobil. jakos zaczelam sie sama nie szanowac. bylam prostytutka,-w wieku 18 lat./tzn byly akcje bez ,zwyklego seksu''. uwazalam ,ze taki moj los- bylam wtedy o zgrozo -szczesliwa, ze ktos mnie kocha, pozada,...a;e tak naprawde FACECI TO SWINIE...OGON ICH GONI... mam narzeczonego...ale... mam zapalona lampke braku wiary ze bedzie mi wierny,... wierze- ale... Nie wiem co mam napisac, pocieszyc??? po slowach twojego meza? to maz? to swinia! to buhaj! gdzie jego przysiega? powiedz prawde synom.musza poznac prawde.