Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi1

Perfumy męskie na czasie....!!!!!

Polecane posty

Witam. Słuchajcie chciałabym kupic mojemu facetowi jakies fajne perfumy, ale nie mam zielonego pojecia jakie terez sa najmodniejsze zapachy....i w zwiazku z tym prosze o jakies wasze propozycje...

a moze jakies opinie na temat : Dolce & gabbana Pour Home Echo davidoff ERMENEGILDO ZEGNA

Gość snobizm
a dlaczego szukasz czegos "na czasie"? mysle, ze wlasciwsze jest tutaj poszukiwanie zapachu, ktory przypadnie do gustu Twojemu mezczyznie, ciekawego i wyjatkowego. "na czasie" jest cala polska ulica, ktora kupuje to, co jest reklamowane w magazynach ilustrowanych. zero oryginalnosci i brak osobowosci, slepe podazanie za moda, kreowana nawet nie przez wielkie perfumiarskie nosy, tylko specjalistow od marketingu, a nade wszystko snobizm.

matko zaraz krytyka. logiczne ze chodzi mi o zapach, który bedzie odpowiadał mojemu facetowi. Chciałam poprostu wiedziec jakie sa teraz nowe zapachy męskie...

Gość snobizm
nie zapytalas o 'nowosci' ale 'najmodniejsze zapachy', a ja odnioslam sie tylko do tego co napisalas. modne nie rowna sie fajne. nie obruszaj sie