Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kx250

poprostu napiszcie co byście chciały

Polecane posty

Gość kx250

mam proźbe do wszystkich dziewczyn- piszczie na co macie ochote, prosaze o jakies ciekawe pomysły na sex, mogą byc zboczone, mogą byc oryginalne,a mogą byc takie całkiem zwykłe tylko w oryginalnej oprawie..wiem ze to moje Słonko powinno mi mówic takie rzeczy ale ona jakos woli zebym ja miał inicjatywe..no a ja jestem mało doświadczony wiec poprostu pytam- jak któras ma jakies koncepcje to niech pisze:z góry dzieki

Gość czesto sie zdarza
ze kobiety mają kompleksy....wiec np. jezeli kobiecie nie podobają sie jej piersi i nie chce ich pokazywac...i jezeli inicjatywa wychodzi od niej i chce zerżnąć swego faceta, BO MA NA TO OCHOTE...to bron boze nie ściągajcie z niej stanika bo wszystko popsujecie...O!

Gość jestemtuincognitonieinaczej
ja bym chciała pospiewć z wami piosenki teraz. co wy na to?

ja juz wlasciwie sil nie mam po wszystkich ekscesach jakie mialam w ostatnim tygodniu po przyjezdzie Misia...ale uwielbiam jak mnie caluje...mocno przy tym trzyma i od czasu do czasu lapie za wlosy odginajac glowke do tylu....mmmm ...wilgotnieje momentalnie....

a mnie denerwuje to, ze mnie facet podczas calownaia trzyma w pasie. chciałabym aby trzymal mnie za glowe... albo za posladki.. jak go do tego naklonic? pwiedziec wprost?

Gość dsffffff
moze on tez woli jak podczas loda trzymasz go za jaja , a nie posladki

Gość dsffffff
no widzisz ..Oboje sobie nie mowicie o swoich potrzebach

powiedziec wprost? sorry kochanie czy mozesz trzymac mnie za posladki? :P... czy to nie bedzie zbyt... szczere?...jak on to zle odbierze?

Gość dsffffff
moze przesun jego rece na posladki?

tez nad tym myslalam....ale jak sie calujemy to zazwyczaj mojhe rece nie sa bezczynne... glowa.. plecy posladki.... bede musiala je oderac od roboty. ale sprobuje. ;-)

a mnie sie wydaje ze pieszczoty plecow...i jezdzeniue rekoma po plecach czy karku niewiele dzialaja...z doswiadczenie wiem ze nie ma to jak trzymanie raczek w okolicy jajeczek,...nawet przez spodnie...to dziala...

Gość gagaaga
bo mezczyzni maja strefy erogenne tylko miedzy nogami i ewentualnie posladki..Dotykanie plecow niewiele daje.Chyba ,ze dotykasz je piersiami.FAceci lubia miec piersi na roznych czesciach ciała. Strefa erogenna kobiety jest całe ciało ,a mezczyzny to tylko jadra penis i posladki.

Gość sdkfh
ja mam strefę erogenną nad czołem

Gość asdd
proponuję pierdolnąć go trzonkiem do mięc w czoło - zapmięta na długo ten masaż (a może wogóle nie będzie nic pamiętał) - jednak warto spróbować :)

facet który skuje mnie kajdanki i sprawi że świat zacznie wirowac

Gość miika
wegefarianka: jest lepszy sposób niż mówienie 'kochanie złap mnie za pośladki'. po prostu, kiedy zaczniecie się całować złap stanowczo jego dłonie i skieruj je niżej. gwarantuje, że nie tylko działa, ale i jeszcze nakręca ;)