Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judytkaaa

Ludzie- nie wszystkie ciezarne sa takie...

Polecane posty

Gość Judytkaaa

Drodzy Forumowicze... Jestem w ciazy- prosze nie obrzucajcie mnie zaraz blotem tylko dlatego, ze spodziewam sie dziecka-.Czytam i czytam rozne wypowiedzi i mnie tez wiele rzeczy sie niepodoba- zarowno ze strony tych w ciazy jak i tych w niej niebedacych. Najbardziej jednak niepodoba mi sie wrzucanie wszystkich ciezarnych do jednego worka... Jestem w 7 m-cu ,nie mam L4, jestem szczesliwa, ze dobre samopoczucie pozwala mi na prace, nie patrze na ludzi wilkiem tylko dlatego, ze ktos nie ustapil mi miejsca w autobusie czy w kolejce do kasy. Jestem szczesliwa, ze niedlugo zostane mama, nie czuje zlosci ani checi wyrzywania sie na forum.Nie zalezy mi na tym zeby ktos zwracal uwage na moja ciaze- to maja radosc i mojej rodziny. Tym bardziej bola mnie wypowiedzi wielu osob, ze WSZYSTKIE CIEZARNE sa na zwolnieniu z lenistwa, ze zachowuja sie jak ksiezniczki, ze maja sie za niewiadomo co... Tak wcale nie jest-nie wszystkie jestesmy takie, jest wiele calkiem normalnych kobiet z brzuszkiem i chcialabym o tym przypomniec tym, ktorza stracili juz nadzieje...

to sie dopiero stara poczciwa netar ucieszy, oj bedzie jej z serca wielka radosc biła i moze własnie takie tematy jak ten ją chcoc trochu zmienią( na lepsze)-kto wie

Gość kwiatekkk
oj nieciekawy topik... lepiej jak sie wyzywaja ;) ;) a tu? nie ma sie czego doczepic... No coz- nie dla pijawek:)

Gość pieniazekk
oj nie lubi sie ciezarnych-to fakt

Gość mysle
ze jak kobieta nosi kilkukilogramowy brzuch, ma spuchniete nogi nadcisnienie i zle sie czuje, a tak jest z wieloma kobietami w ciazy to ma prawo byc na zwolnieniu

Gość do ll*
ale tym razem wymysliłas temat?Podziwiam cie za chcec do wymyslania tematów wiedziałam ze cos spłodzisz w sensie ze temat głupi napiszesz bo widziałam cie juz dzis jako dottę***

Gość petiber
I co ? Pochwaliłas sie ze jestes lepsza od innych. :-P Moze ktos da Ci medal.

Gość Judytko czyli ll*
czy nick Judyta to efekt wczorajszego "nigdy w zyciy"?

Gość Judytkaaa
nie o to chodziło mi w tym temacie

Gość Judytkoooooooooooooo
bedziesz wybranka narodu kiedy spodziewsz sie wniebowstapienia

Gość bziczek
no masz... ale złosliwi jestescie... A niech sie dziewczyna cieszy i gratulacje.

a to pech nie tym razem to nie moj temat, jeszcze nie jestem w ciazy zadowolone. ale kto wie moze pod koniec roku !!! zatkało kakao

co racja to racja złośliwe żmijki wiją sie jak moga tylko czemu na pomaranczowo, ja przynajmniej sie nie ukrywam. to pewnie temat ktorejs z was żmijki