Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emiczek

co na to mozna poradzic-jestem ciagle nerwowa buu

Polecane posty

Gość emiczek

mam juz dosc krzycze na chlopaka na rodzicow dla wszystkich dookola jestem pyskata i szybko sie denerwuje jakas rada? pomozcie bo sama nie moge wytrzymac ze soba :(

Gość TAktak tak
Dosłownie mam tak samo... obiecujemy sobie z chłopakiem codziennie ze nie bedziemy sie klocic i niestety :( ciegle o cos sie czepiem...i dochodzi do kłótni, czy to moze byc spowodowane?

ja mam to samo,na szczescie nie mam chlopaka.ale jak mialam tez robilam mu jazdy i bylo to samo.az dziwne ze on to wytrzymywal i to ja zerwalam . jak to jest u ciebie? masz do tego powod? ja mam,zawsze sie z czyms uzeram czy wkurzam i stad ta nerwowosc,nie wiem co z tym zrobic,zreszta juz sie przestalam zastanawiac takie czasy,takie zycie bez nerwow i stresu sie nie obejdzie:( pozdr.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
bierzcie sobie magnez no i sila woli - dobrej woli

Gość TAktak tak
A co ma do tego magnez?

podobno magnez poprawia samopoczucie kobitkom -ale na 100% nie wiem. samo kontrola-ja mam nerwowosc z domu wyniesiona i czasami za 1 slowo bylabym w stanie zabic-wtedy czekam az znowu dolynie mi krew do mozgu i reaguje normalnie na dana sytuacje:) bardzo chcialam byc psychologiem-fascynacja tym zawodem nauczyla mnie troche cierpliwosc i jak i checi rozumienia innych:)