Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wegefarianka

LUBICIE GŁOŚNE PODCZAS SEKSU KOBIETY?

Polecane posty

Gość nimfa rzeczna
ja lubie byc głośna ;) i w imieniu mojego faceta mogę powiedzieć ze to lubi;)

Gość moj lubi jak wydaje jakies
odglosy a nie leze jak trup, ciekawe ze sam jest cichutki i tylko jeknie sobie przy wytrysku :-)

Gość cxet
nie.Powinny być cicho.

Gość Nie ma nic gorszego
jak kobieta - kloda w lozku !!!!!!!!!!!

Gość niewyspana justyna
ja też sobie nie moge wyobrazic lezenia jak kloda

Mnie to wkurza ale tylko dlatego, ze obok mamy sąsiadów i bardzo cienke ściany.. a tka to moze nawet spiewac i mam to gdzies :)

Gość a my musimy
krzyczec i udawac ze jest nam z wami tak dobrze zeby wasze meskie ego nie ucierpialo

A moja nie udaje. Ma świetne orgazmy zarówno pochwowe i łechtaczkowe. Uwielbiam jak krzyczy bo to mnie bardzo podnieca. Co by sie źle nie działo w Naszym życiu to sex mamy wspaniały:) Dobra możecie zazdrościć już;]

A moja nie udaje. Ma świetne orgazmy zarówno pochwowe i łechtaczkowe. Uwielbiam jak krzyczy bo to mnie bardzo podnieca. Co by sie źle nie działo w Naszym życiu to sex mamy wspaniały:) Dobra możecie zazdrościć już;]

Gość a my musimy
Czarny Don Pedro jestes pewny? hehe jacy wy naiwni jestescie

Gość ropinCHÓT von storme
...Asia wyje gryzie drapie liże podłogę w garażu nic nie pamięta gdy się ocknie z omdlenia .trwa to ok pół godziny a ja potem leczę skaleczenia na plecach i liczę kolejne blizny

a my musimy -> no jestem pewny na 100%. Moja kobieta ma bardzo widoczne objawy orgazmu. Poza tym od samego początku dużo rozmawialiśmy o sexie. Przez kilka miesięcy w ogolę nie miała orgazmów. Ale eksperymentowaliśmy dużo. Znaleźliśmy odpowiednie pozycje, tempo itd. Sztuka dobrego sexu polega na wzajemnym zrozumieniu i "nauczeniu sie" ciała partnera;)

To się nazywa prawdziwy facet :) pozdro dla Ciebie ;)

Gość ROPiNCHÓT VON KAPSEL
...SEX JEST W GŁOWIE W UMYŚLE . MIĘDZY NOGAMI JEST TYLKO TARCIE BARANY ! ZARUCHACIE SIĘ NA ŚMIERĆ ! UMYSŁEM ZRÓBCIE TROCHĘ SEXU JUŻ NIE MÓWIĄC DUCHOWOŚCIĄ! JAKĄ MAM PIPĘ JAKIEGO MAM CHUJA? KOMPLETNIE WAS POJEBAŁO ? KTO SZYBCIEJ ,GŁĘBIEJ ? WYŚCIGI JAKIEŚ CZY CO?

Gość mąż swojej zony
moja zona tylko w czasie orgazmu głosno kryzczy, czasem zakrywa sobie usta poduszką ;)

Bardzo lubię! To jeszcze bardziej podnieca i sprawia, że każdy facet czuje się docenionym superkochankiem.

Gość wlosek
zgadzam sie z Giovanni a pozatym ja kocham kobiecy orgam, strasznie mnie podnieca, i uwielbiam patrzec na ciało kobiety jak ją posówam, na bioderka, brzuszek gdy lekko faluje, rusza sie i cycuszki jak sa lekko spocone i słychac jak sie ruszają. mmmm a orgazm to cos pieknego, lekkie jeczenie, mocniejsze, az takie jakby ją to bolało. to jest cudowne. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uffjak to dobrze...
bo ja jestem głosna podczas sexu i zastanawialam sie własnie, czy facetom to nie przeszkadza

Gość aga235412
ja też lubię gdy facet jest głośny gdy mu jest dobrze