Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelinka.

dieta 700kcal-szybko i wmiare zdrowo!!!

Polecane posty

Gość Marcelinka.

zapraszm wszystkich do wspolnego odchudzania oraz podawania sobie przepisow nisko kcal na dietke:) po swietach w sma raz -a ja planuje duzo schudnac!!! ja jutro na sniadanie zjem 3 kromki waza kazda 25kcal + jakies wazrywko-kawalek nastepne 25 kcal okolo? czyli 100 kcal mi odchodzi pozniej w pracy zjwem kanapke z 2 kromek razowego chleba i wazrywa ok 200kcal:) na obiad mmmm>?? sama nie wiem moze jakies propozycje?

Gość Majkel W.
Pociagniesz na ty 2-3dni, 4 dnia mozesz nie miec sil wstac do pracy, a jojo gwarantowane na 100%.

Gość Powodzenia
A ja w Ciebie wierzę i trzymam bardzo mocno kciuki. Uda Ci sie jak bedziesz sięmtrzymać planu. Może być trudno, nawet bardzo ale dasz sobie radę jak tylko sie mocno zaweżmiesz. Ja od 3 tygodni jestem na 500 kcal i kiedy napisałam tutaj topik to tylko kilka osób wierzyło we mnie i oczywiście były wypowiedzi ze nie damrady. Może i takiee ograniczenie kalorii nie jest za zdrowe ale czasem nie ma juz wyjscia, a głodówka to nie jest tylko jedzenie bardzo małej ilości pożywienia. Ważne żeby było białko, dużo warzyw i troszkę owoców oraz zdrowe tłuszcze. I co? Schudłam w prawie 4 tygodnie 10 kilo i jestem z siebie naprawde dumna bo pokazałam sobie ze jednak p[otrafie, jeszcze muszę z 10 schudnąć ale wiem ze mi sie uda, juz teraz wiem:) tak ze zycze Ci Powodzenia.

powodzenia - juz nie bede ci pisac ze robisz gluote zyciowa ale dam ci jedna rade. jak schudniesz te nastepne 10 kilo to naprawde powoli i to nie wiecej niz ok. 70 kcal na 10 dni dodawaj do swojego jadlospisu. ok. 200 na miesiac wychodzi. tak przez pierwsze dwa miesiace, potem moze sprobowac dodawac np. 100 kcal co 10 dni i to nastepne 2 miesiace az dojdziesz do 1600. zeby nie dopadlo sie straszliwe jojo musisz cwiczyc. polecam skakanke codziennie. na poczatku mniej skokow a potem coraz wiecej. jak dojdziesz do 1600 kcal dziennie powinnas skakac 3 razy w tygodniu po 30 minut co powoli ci utrzymac wage i przespieszyc metabolizm. inaczej nie ma szans, zeby twoj sukces byl trwaly. udalo ci sie schudnac duzo ale niestety waga w pewnym momemncie staje. do tego najgorsze jest to, ze jesz o ok. 1000 kcal za malo w stosunku do przecienych potrzeb kobiety. konicznie kup sobie zestaw witamin i mineralow, magnez, witaminy B oraz A+E i skrzyp na wlosy. ja tez diety probowalam i naprawde schudniecie 15 kilo w 2 miesiace nie bylo warte oszpecenia. tak tak, oszpecenia. od szybkiej utraty wagi wypadly mi wlosy, musialam sciac na krotko, do tego lamliwe paznokcie i rozstepy :/ do tego naprawde szybko przebralam na wadze chociaz wydawalo mi sie, ze jak bede dodawac tygodniowo ok. 150 kcal to nie przytyje. przytylam.

Gość Marcelinka.
a przeciez 100kcal to zdrow dieta u tu jest tylko o 300kcal mniej wiedz bez przesady! mam nadzieje ze mi sie uda duzo osob schudlo i wielkie jojo iich nie dopadlo -dzieki za rady bede dodawac pozniej bardzo powoli kalorie oraz nie bede jadla pozno i bede stara sie nie laczyc potraw mam nadzieje ze schudne tylko fajnie jeakby ktos sie przyklaczyl:)

Gość trżymam kciuki
a jesli podasz menu na kilka dni to dołączę przeciwniczki spierdalajcie

Gość McCabe
1000kcal to zdrowa dieta? Skad takie dane? Zreszta zadna dieta nie jest zdrowa!!! A dieta 1000kcal jest zabojcza.

Gość Marcelinka.
czytalam tak w gazetach - zadna dieta nie jest wedlug Ciebie zdrowam hmmm-? a moze obzarstwo i nadwaga sa zdrowe? ,Wielu lekarzy kaze schudnac dla zdrowia swoim pacjetom. menu -moze sobie kombinowac jak sie chce:0 bo tu chodzi o nie przekraczani etych kcal pzryklad pomidor z jogurtem natrualnym ok 150kcal 3 kromki wasa z wazrywkiem -100kcal 2jajka na miekko 200kcal kisiel gotowy 0k100kcal

Gość Nightwomannn
1000 kcal - zalezy od naleznej masy ciala. jezeli tos ma 155 cm wzrostu to jego dzienne zapotrzebowanie przy umiarkowanym wysilku fizycznym wybosi ok 1300 kcal. wiec 1000 kcal daje powolny skutek. ja kilka razy bylam na glodowce oczyszczajacej - zero bialka, weglowodanow, tluszczy, same 'wypelniacze' typu pomidor ogorek, salata apusta i malutko owocow. mozna ta diete stosowac max 2 tyg, pozniej juz tylko pod kontrola lekarza - ryzyka anemii. mialam niesamowicie duzo energii a w 2 tyg. schudlam 4,5 kilo. jojo - jezeli bardzo powoli wprowadza sie produkty do diety nie ma mowy o jojo - ja wraclam do normalniej diety ok 1 m-ca bedac na diecie 700 kcal i stopniowo w gore. ale jest i wada - zwiotczala i bez zycia skora - wszystko wraca do normy po zakonczeniu diety i wprowadzeniu sladnikow odrzywczych. trzymam ciuki i wierze, ze na pewno sie uda :)))

Gość Nightwomannn
a 1 kromka wasa ma 120 kcal.

Gość lilyyy
kromka wasy ma 120kcal? nie rozśmieszaj mnie. zależy od rodzaju, niektóre mają po 30 etc. ale osobiście miałam w rękach te, które mają 25kcal sztuka.

Gość ciapciaka :P
pierdoły gadacie z tym jojo, efekt jojo zalezy tylko od tego, co się je po tej diecie. jak po diecie 500kcal rzucicie się na żarcie to wiadomo, ze przytyjecie, ale jak stopniowo zwiekszycie do 800-1000kcal to nie bedzie jojo.

Gość rafff
hehe jestem facetem i do tego leniwym. Ponad rok temu odchudzalem sie w ten sposob. Też stosowałem diete 700 kcal, tylko dodatkowo suplementowalem witaminy i kwasy omega-3. Po 2 mesiącach było mnie 15 kg mniej. Na początku rzeczywiście byłem słaby-mineło po tyg. Po diecie zacząłem powoli wracać do normalnej diety. No cóż.. po roku przytyłem ok. 10 kg.. no ale ogólny bilans to 5 kg mniej-efektu jojo nie miałem. Wróciłem na dietę:) tylko tym razem 1000kcal+bieganie no i bez piwka. Odchudzam się raczej dla zdrowia i kondycji, bo mojej kochanej mój brzuch nie przeszkadza:)

Gość załamana:(((
...nie polecam Ci takiej diety. Sama stosowałam i załuję bardzo.Bardzo schudłam musze przyznac a tera boje sie czegokolwiek zjesc to jest masakryczna dieta. Lepiej zaczac sie zdrowiej odżywaiac i uprawiac jakis spotr niż bawić sie w takie posr*ne diety. Uwierz mi