Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiiiii

problemy ze stosunkiem

Polecane posty

Gość agiiiii

co zrobic zeby facet dluzej mogl mnie bzykac a nie konczyl po 3 minutach?

zmienic go na innego ?! A tak powaznie, to z tym u facetow jest roznie. Zasadniczo jesli przykladowo facet sie spusci.. to po 15-20 minutach mozecie sprowobac ponownie.. Drugi raz powinien juz byc znacznie dluzszy. Problem w tym, ze faceci czesto po pierwsyzm mają juz dosyc. Mozesz mu tez podpowiedizec, zeby w trakcie sexu myslal o czyms innym.. np o swoim samochodzie ;).

Gość ZIELONOGORZANIN
echhh! chciałbym żeby moja żona mogła ze 3 razy się bzykać lub chociaż raz a porządnie z 15 minut non stop.Niestety po 10 minutach ma już serdecznie dosyć I jest cała obolała. Jak chcesz żeby cię bzykał długo to niech przed wytryskiem wyjmie go szybko I ściśnie mocno członka w miejscu gdzie się zaczyna żołądź.po minucie bedzie mógł się bzykać od nowa I to znacznie dłużej

Gość hfdhhg
dobra ale jak wyjmie i przycisnie to czy mu nie opadnie

Gość zielonogorzanin
spoko,mam to obcykane,napewno nie opadnie

Cóż, ja od lat mam inny problem: mogę w opór, i trudno mi znaleźć partnerkę, która tyle dałaby radę. Mogę to robić przez całą noc, a potem kilka razy w dzień, i jeszcze kolejną. Zastępuje mi to sen, wypoczynek. Dotychczas spotkałem jedną która wytrzymywała tyle, ale jak pojechaliśmy w góry to w ciągu dnia przysypiała mi ze zmęczenia i połamała mi się na nartach. Inne poprostu mają dość, twierdzą że bolą je wszystkie dziurki po kilku godzinach takiej jazdy. I tak źle, i tak niedobrze.

Gość janntar
Moja nie lubi takiego dlugiego ,nuzacego seksu .Lubi ,gdy sie to robi dynamicznie ,a nie nudne w te i we w te ..

A kto powiedział że nudne? Jest dynamicznie, jest urozmaicenie, jest dobra zabawa. A fajna zabawa może trwać

Gość na erotyczny z takimi tematami