Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystofelenusa Olga z Nowaków

NIGDY NIE ZNAJDĘ FACETA!

Polecane posty

jestem deską przegrałam życie---> to kłamczuch a nie wierzcie jej!!! piersi ma jak najbardziej ok!!!! do tego jest bardzo ładna!!!!!! :D tylko sie tak niepotrzebnie dołuje :-O

Do autorki portalu: dwa pytanka 1. facet jest od ciebie niższy - jakie ma sznase?? 2. Facet ma słabo płatną pracę - jakie ma szanse?? Pamiętam jak kiedyś w knajpie miałem \"zielone światło\" u znajomej. Ale siedział tez koleś, porządny, inteligentny, uczciwy. Był trochę od niej niąszy. Ona go olewała. Sama nie była w moim typie. Lubie zdecydowanie lżejsze ode mnie. Bliżej jej poznać nie miałem ochoty. Gdzie tu romantyzm??- gdzie ona go miała względem niego??? On dla niej był za niski - ona dla mnie za szeroka Wy, kobiety same jesteście bardzo pragmatyczne (i często też zmaterializowane), a jednocześnie oczekujecie zeby faceci nie byli pragmatyczni, ale bardzo romantyczni i patrzyli tylko na wnetrze

Gość ale i tak nigdy nie znajdzie
faceta:)

Gość pokaż swoje zdjęcie

Przy zawieraniu nowej znajomości liczy się przede wszystkim wygląd ładne opakowanie przyciąga wzrok chętnie podejmujemy się konwersacji z kimś czarującym urodą .. .pózniej okazuje się czy jedynym atutem takiej osoby jest uroda kolega twój zyskuje na bliższym poznaniu są kobiety dla których otoczka zewnętrzna nie jest sprawą priorytetową i dlatego nie generalizujemy że wszyscy faceci lecą na duży cyc a kobiety to zachłanne materialistki

Gość Krystofelenusa Olga z Nowaków
No ludzie. Ale się rozpisaliście. Napisałam tutaj ogół. Po prostu to co opisałam w poście można zauważyć wszędzie. O dziwo. Bo ja także mam romantyczne podejście. Siedzę sobie na balkonie, piję kawkę, niekiedy zapalę papierosa.. (to taka moja słabość) i myślę wtedy jak piękna może być miłość. A co do poprzednich postów - z niskim facetem mógłby być problem.. hmm no nie wiem w sumie gdybym się zakochała mógłby mieć zeza i 100 kilo nadwagi naprawdę to dla mnie różnicy nie robi. A jeśli chodzi o płatną pracę - PROSZĘ MNIE NIE OBRAŻAĆ! Ja tutaj nic nie mówiłam o kanionie mamony i pogoni za pieniędzmi. Nigdy w życiu. Facet może równie dobrze być skromnym kasjerem w tesco.

No ale to, że się zwraca uwagę tylko na wygląd jest oczywiste:) Potem, jeżeli ktos się zainteresje wyglądem, można jeszcze popisać się yntelygencjOM, ale tak naprawdę niewiele osób się tym interesuje. Chyba, że chodzi o przyjaźń. Ale w sprawach męsko damskich przymioty umysłu są tylko miłym dodatkiem. Norma. Świata się nie zmieni. I dobrze, bo każdy ma obowiązek, nie tylko prawo, wiązać się z osobami, które mu w 100% odpowiadają. Nie wiem, jak Wy, ale ja bym się nie chciała dowiedzieć, że jestem szpetna, no ale mam dobry charakter, to facet nie chciał mi robić przykrości, a tak na serio zmusza się, zeby mi nie zarzucić worka na głowę. Już wolę być sama, niz z kimś, kto uważa, że jestem obleśna:) Dlatego właśnie ludzie powinni decydowac sami, co im się podoba itd., żeby potem mogli sie swojej decyzji trzymać.