Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pielgrzan

Stop uczuciowym oszustom

Polecane posty

Gość Pielgrzan
Poza tym Pogotowie Uczuciowe dla poranionych działające 24/24

A bo przeszłam przez kilku uczuciowych oszustów właśnie. W dodatku mam roboty mnóstwo i chyba się muszę wyłączyc na chwilę. Wejdę potem zobacze coście powymyślali i zbiorę do kupy może. Wstęp by trzeba napisać... :O

Trzeba by się zastanowić nad konkretnymi sankcjami dla UO.. W zależności od popełnionego czynu, dobrać odpowiednią karę...;) Macie jakieś propozycje???

Gość rozumczyserce..
massauciechs: ja bylam za kastracja meskich uo ale mnie przeglosowali.... ;) no dobra no to mamy juz pogotowie dla poranionych - tutaj beda sie zalic i infolinia pogotowia optymistycznego trzeba tez zrobic jakies ulotki, na ktorych w punktach wypiszemy cechy uo aby ustrzec innych a tatuaz to dobry pomysl..tylko moze taki 2-3 letni..po 3 latach test..jak sie zmienil to wymazujemy a jak nie to robimy drugi.. tylko przeciez uo nie sa glupi..zapuszcza grzYwke... ;-)

Gość Pielgrzan
1. za uwiedzenie i porzucenie - publiczna hłosta 2. za uwiedzenie, wykorzystanie i porzucenie - hłosta + ciężkie więżienie 3. za wykorzystanie, spłodzenie potomka i porzucenie - 2+ dozywocie 4. zdrada - tatuaż + łamanie kołem

Gość rozumczyserce..
wysle zaraz mojemu ex .. ze zostal skazany na hloste i ciezkie wiezienie.. ;-) pielgrzan: i ty niby nie masz zdolnosci przywodczych? :o tylko ze moim zdaniem uo sie nie zmieni.. i zawsze pozostnie uo.. wiec na co te dozywocie,tatuaze... eh.. :(

Gość Pielgrzan
W takim razie trzeba ich izolować

Gość Pielgrzan
tak, to dobry pomysł. Wszyscy wiemy co sie stało z Sodomą i Gomorą :P

Gość ups a ja jestem
taka oszuska , to silniejsze ode mnie.

Gość rozumczyserce..
ja zerwalam z moim uo kontakt na prawie dwa miesiace.. majac nadzieje ze zmadrzeje..wydawalo mi sie ze zrozumial swoje bledy... niestety .. bylam glupia.. uo to uo ..koniec i kropka.. ps.obawiam sie ze oni pouciekaja z tych miast.. wyeliminowac wszystkich uo! raz na zawsze .. ;-)

Gość Pielgrzan
Można też pomyśleć o Szkołach Moralności uczących takich oszustów uczciwego życia, ale nie wiem czy to nie będą pieniadze wyrzucone w błoto

Nie bądźmy tacy okrutni;) Można wprowadzić w tych miastach jakieś specjalne obostrzone warunki, straż, warty nocne, miasta ogrodzone drutami pod napięciem...;) Co do tych szkół, to nie bardzo wierzę w to, aby UO byli chłonni takiej wiedzy...

Gość Pielgrzan
Myślisz, ze rozpustnicy pouciekają z miast rozpusty? No nie wiem... Ja razem z ukochanym planowałam ślub, rodzinę... i on to wszystko ma, bo planując przyszłość ze mną , działał z inną. Nie czuję do nich złości, nienawiści, ale jest mi smutno, ze nie potrafię zaufać innemu :(

Gość Pielgrzan
ja bym w tych miastach nie stawiała żadnych zakazów, no może oprócz jednego, zakaz wyjśćia po granice. Poza tym niech się oddają zdradom do woli. Chodzi o to żeby odizolować ich od uczciwych.

Gość rozumczyserce..
to moze skoncentrujmy sie na ofiarach uo ..one najbardziej potrzebuja pomocy..jakies kliniki i kursy..czy cus.. mozemy codziennie w dzienniku telewizyjnym i jakims tabloidze publikowac kilka zdjec uo i ostrzegac innych przed nimi :-)))

Jeśli człowiek zatruje się grzybami, na długo nie może patrzyć nawet na pieczarki... Podobnie w sytuacji, kiedy zostanie oszukany, przez jakiś czas cholernie trudno mu zaufać... Ale myślę, że z czasem zapominamy o strachu i wracamy do równowagi.

Gość Pielgrzan
tak, tak, ważne jest ostrzeganie przed UO. Proponuję założyć szkoły wsparcia dla ofiar UO

OK, pomysł z izolowaniem dobry. Druty kolczaste pod napieciem naokoło. Pole magnetyczne rozrywajace cycki, jądra w razie przekroczenia granicy. Reedukacja przymusowa - nieważne, czy im się to podoba, czy nie. Praca fizyczna z wynagrodzeniem na rzecz pokrzywdzonych - ciężka. Coś w rodzaju kopania ugoru nasmarowaną olejem łopatą.

Gość rozumczyserce..
pielgrzan: brak mi slow.. nie ma co nawet zalowac takiego faceta! ja uzalezniona chyba od uo jestem.. ostatnio bylam na kilku randkach..z naprawde fajnymi facetami.. a ciagnie mnie do tego glupiego uo..ktory mnie tak zranil.. no dobra koniec zali! do roboty! moze by jakas demonstracje zrobic..?

Gość Obowiązkowo
musimy zorbic pikietę aby usunieto z netu wszytstkie portale randkowe,!!! bezapelacyjnie! Tylko wtedy istnieje ryzyko ze w necie zostanie tylko jedna strona : www.oddajcieportalerandkowe.com.pl

Co do \"ofiar\" UO, myślę, że one same powinny uporać się ze sobą, trzeba je zostawić przez jakiś czas w spokoju... W ogóle proponuję nie nazywać ich ofiarami, bo z tego, co mi wiadomo, takie osoby potwornie nie lubią użalania się nad sobą ani litości innych. Najlepiej podchodzić do nich normalnie, bez żadnych specjalnych względów.

Gość Obowiązkowo
Acha no i niestety ale gdyby nie bylo puszczalskich nie bylonby i oszustow wiec wszystkie puszczalskie kurwiszony na ksiezyc....one same ucza facetow ze nie muszą sie wysilc , dnab i troszczyc o kobiete, ze ona sie sama przywiezie sama odwiezie...gdyby nie takie szmaciochy.....ech!

Gość Pielgrzan
Zgoda. Myślę, ze jedynie powinni otrzymać Status Pokrzywdzonego i zadouśćuczynienie od UO. Co do zamkniętych miast, może nie bądźmy aż tak okrutni, ważna izolacja iniech sobie tam robą co chcą. Oczywiście izolowani będą jedynie ci, którzy najpierw odbędą karę i przeżyją.

Gość Pielgrzan
Puszczalscy też są UO

Gość rozumczyserce..
ok ja musze zmykac.. bede pozniej :-))) uo na ksiezyc! 3majcie sie

Pielgrzan- ja jako pokrzywdzona przez takiego UO nie chciałabym od niego NIC!!! Wystarczy, aby mnie ktoś taki zostawił w spokoju...