Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdrowa Marylka

a Moj maz ciagle namawia mnie na...

Polecane posty

Gość Zdrowa Marylka
do nnieradze a ile macie lat?jak mozna spytac?

Gość mezczyzna_schapany
wiesz, ogolnie jestem zbokolem, erotomanem, niewyzytym kolesiemm, zreszta jak kazdy facet, jesli jakas pinda twierdzi ze jej facet taki nie jest, to robi to za plecami, klamie albo nie ma jaj. Wiec daj sobie spokoj z tym kolesiem, nie ulegaj mu, bo niedlugo bedzie chcial przeleciec twoja najblisza przyjaciolke i jego zboczeniem bedzie puszczenie pozniej kasety z tego. Facet jest ulomnym debilem, majac fajna babke i chcacy to zepsuc, jesli takie cos po glowie chodzi Tobie, oznacza ze jestes w stanie dla niego wszystko zrobic, wiec niech dziekuje ze jestes taka,... ale niech nie przesadza i uwazam ze to przesada! Napewo w lozku jestes otwarta na rozne zabawy, wiec nie ch mu to starczy, pamietaj ze facet to osoba ktora ma ciagle malo i ma pomysly! z ta zdrada, nie patrz na to tak, to tylko zalezy od metalnosci faceta, jesli tego z niem nie zrobisz nie mozesz myslic ze zdradzi, a jesli tak jest Ciebie nei warty, bo nie szanuje tego! Najlepiej wyjasnij mu normalnie ze nie chcesz, nie masz ochoty, jest to dla Ciebie wojna narwow jak i wzgledy higieniczne w seksie z kims jeszcze!

Gość milczeć nie będę
a mzoe lepiej kwartet ?Ty z mezem i jescze jedna para

Gość Zdrowa Marylka
no wlasnie, skomplikowane to wszystko, jasne ze bym sobie tez sprobowala z babka, ale jakos nie mam do meza zaufania, bo na inne uklady sie niezgadza,tylko z jakas druga babka,dzieki bogu jeszcze nie pcha sie do moich kolezanek,

Gość marmilcia
Jezeli maz sie kategorycznie nie zgadza na faceta to odpusc sobie,on po prostu jest egoista

Gość schapany facet
wlasnie, odpusc sobie, albo uklad z dwoma facetami! Wybacz ale z niego jest niezly debil, a Ty jeszcze nei negujesz go. Wiesz pewnych granic nie mozna przekroczyc, jesli chcesz wto platac kolezanki to wiesz... przykro mi mowic ale wyobraz sobie twoja kolezanke i faceta jak za twoimi plecami cos kreca, umawiaja sie... ha a jak beda chcieli cos wiecej...

Gość ktoras444
Mam takie wrazenie jakby on na pierwszym miejscu nie stawial w tym wszystkim eksperymentowania, jakiegos urozmaicenia tylko chcialby Cie po prostu zdradzic. I do tego boi sie ze bedzie mial jakies wyrzuty sumienia dlatego chce to zrobic w trojkacie-jakkby za Twoim przyzwoleniem i wiedza.

Gość Zdrowa Marylka
dokladnie moze poprostu sama sobie kiedys sprobuje z babka...oczywiscie z zadna kolezanka to wykluczone!najlepiej mezatka z dziecmi,ha,ha

Gość denn
A może on ma znacznie większy temperament od Ciebie. Jak często ma ochotę na sex? Ile razy na dobę? Może Ty się wymawiasz zmęczeniem i bólem glowy? Ale chyba ma rację "mezcyzna_schapany", że mężczyźnie zawsze mało. Znam faceta, które ma mały temperament, nie potrafi zadowolić żonki, ale podrywa inne panienki i tam się stara wykazać - bieże wówczas viagrę.

Gość denn
oczywiście bierze - sorry za literówkę

Gość nnniee radze
Tak sie sklada, ze tyle samo co wy. AQLE INCYDENT MIAL MIEJSCE 7 LAT TEMU

Gość Zdrowa Marylka
Jesli chodzi o temperament mam dosc duzy, moze nawet wiekszy niz moj maz...nigdy nie wymijam sie bolem glowy,lubie seks, ale pomimo to czasami zdarza mi sie zauwarzac ze zeraka na inne, no coz zobaczymy co bedzie dalej

Gość A moj maz odwrotnie
On chce dac mi jak najwiecej przyjemnosci i zdecydowlismy sie na sex ale z facetem na dokladke, a nie z kobieta. Oczywiscie tylko ja uprawiam z nim sex, obaj sa heterosexualni.

Gość A moj maz odwrotnie
A ostatnio przyprowadził do naszej sypialni atrakcyjnego owczarka alzackiego i ponętnego ogiera. W trójkę dbali o moją przyjemność :)

Gość ona153647
tez kiedys bylam taka glupia jak ty i sie zgodzilam na trójkącik z kobietą....gdy tylko zobaczylam jak zaczela ujeżdżać mojego meza ..nie wytrzymalam i sięgnelam po grubą encyklopedie którą zajebalam lasce w glowe............stracila przytomność sukaaa :)

Gość podstawienie nukleofilowe
a nie lepiej użyć słownika tematycznego do walenia po chuju

Gość prezenterka
Tu niektorzy kolesie naprawde maja dobra intuicje. Jezeli maz nalega na 2K+M a wyklucza 2M+K to sprawa jest smierdzaca. Wyglada na to ze chce toba manipulowac i doprowadzic do tego ze nie tylko nie bedzie musial zerkac na boki ani nawet skakac na boki ale bedzie sobie mogl posuwac laski na twoich oczach i jeszcze na deser ciebie pukac. W zadnym wypadku nie mozesz ulec jego presji. Domagaj sie rownosci: "Tak kochanie zgadzam sie na 2K+M ale najpierw ty sie zgodz na na 2M+K bo jesli mnie kochasz to powinnes szanowac ze ja tez mam swoje prawo do tego". Obserwuj jego reakcje, jesli beda negatywne to znaczy ze manipulacja jest na calego i swiadczy ze tym bardziej nie mozesz ulegac presji. No a jezeli maz sie zgodzi? Wtedy decyzja nalezy do ciebie ale zawsze sprawe mozesz obrocic w zart: zrobmy wobec tego 2k+2M :).