Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gfgfgfg

nAWET marzenka sobie walnela silikony..tragedia!a tak chudziutka jest...

Polecane posty

Go艣膰 gfgfgfg
JESLI KTOS CHCE ZOBACZYC CAL膭 GALERIE POLECAM .. HAHA NIC TYLKO SIE SMIA膯 . MARZENKA WSZEDZIE EMANUJE SWYMI CYCOCHAMI WIELKIMI. http://www.misspolonia.com.pl/Miss,i,Formula,1,558.html

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JjjjAaaaJjjjUuuuSssZzzKkkkOooo
R贸bta co chceta ! Jak jaka艣 laska lubi sztuczno艣ci to niech si臋 szczyci dzie艂em swego doktora plastyka. Lepszy sztuczny big cyc ni偶 nic !?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale zazdroscicieeee
PRZECIEZ ona ma malutki zgrabny ale j臋drny biuscik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makwienej
wszystko mozna powiedziec o jej biuscie ale na pewno nie to,ze jest MALUTKI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale zazdroscicieeee
a jaki? wielki? prosze cie... marzene akurat widzialam na zywo w kraku jak byla z miss wszystkimi i jest strasznie chudaaa chudsza niz na fotach../ wiec skad by miala wieeelki biust taki ... poza tym popatrz na dode ...ona to ma wielki..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dok艂adnie popieram CIASTKO Z
kremem.. wa偶ne 偶e 艂adnie wygl膮da, je艣li lepiej si臋 z tym czuje, to tylko pogratulowa膰 decyzji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ugkf
Nie b膮d藕cie 艣mieszne. Dla tych, kt贸re maj膮 ma艂e cycki wszystkie du偶e s膮 sztuczne :D :D 呕enada... Moim zdaniem dziewczyna ma prawdziwe! Wida膰 to na jednym ze zdj臋膰 z bliska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rgfgferf
ja mam podobny biust do niej... i tez jestem szczupla... i napewno nie mam sztucznych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiaBB
M贸wcie co chcecie ale ja uwa偶am,偶e najlepszy jest naturalny biust nawet je艣li jest ma艂y przecie偶 ma艂e te偶 jest pi臋kne. Sztuczny biust tak naprawd臋 nie wiem dla kogo jest bo je艣li dla m臋偶czyzny to jest to najwi臋ksza g艂upota 艣wiata prawdziwy m臋偶czyzna pkocha i ten malutki. Zwracam honor je偶eli kto艣 to robi tylko dla siebie i w艂asnego samopoczucia.

Udost臋pnij ten post

A ja nie mam nic przeciwko silikonowym piersiom. Powiem wi臋cej, gdyby mnie by艂o sta膰, to za jakie艣 10 - 15 lat, sama bym sobie je zrobi艂a. A tak! Dla w艂asnego dobrego samopoczucia. I 偶eby by艂o jasne. nie mam na mysli gigantycznych balon贸w, a\'la Pamela Anderson, czy zmar艂a niedawno Anna Nicole. M贸wi臋 o naturalnej wielko艣ci piersiach. I nie rozumiem tych przysrywa艅 niekt贸rych kobiet, 偶e silikony s膮 wstr臋tne, a kobiety, kt贸re je sobie funduj膮 to puste, bezm贸zgie lale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niiiiiiinnnna
ej ale czy to nie jest przypadkiem tak, ze miss nie moze miec sztucznego biustu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niiiiiiinnnna
no to chyba, ze tak, bo kiedys co艣 mi si臋 obi艂o uszy,偶e kandydatka na miss nie moze miec poprawianej sztucznie urody. :)

Udost臋pnij ten post

obawiam si臋, ze to prawdziwy czy nie nie jest istotne w wyborach miss... a szkoda, ale te wybory sa glupie i tak:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niiiiiiinnnna
w takim razie faktycznie s膮 g艂upie, bo r贸wnie dobrze moze wygra膰 kazda panna kt贸ra ma du偶o kaski na operacje plastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Blanqua :D To nie sa przecie偶 wybory miss intelektu. Grunt, 偶eby panna potrafi艂a skleci膰 par臋 sensownych zda艅, popapla艂a co艣 o pokoju na 艣wiecie, biedzie i niedo偶ywionych dzieciach ;) Chocia偶, jak si臋 tak dobrze zastanowi膰, to sp贸jrzcie na Kr臋glick膮, czy nawet Ew臋 Wachowiak. Obie po studiach, kobiety maj膮ce co艣 do powiedzenia, robi膮c臋 karier臋 w biznesie, czy w mediach. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niiiiiiinnnna
hahahahha!!! no to mamy A呕 DWIE!! :P sporo. Ewa Wachowicz motylem byla lecz ostro przytyla. smieszy mnie to troch臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makwienej
do ale zazdrosnice- wez mnie nie denerwuj, ona ma maly biust ? obrazasz teraz wszytskie posiadaczki miseczki A :( marzena ma duze piersi, i na pewno swoje bo to widac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do issimyyy
ma du偶e piersi?wiec jakiema doda?buhahaha moze marzena ma jeszcze miseczke c??smiech na sali.na oko widac ze b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makwienej
B to jest calkiem spory biust, wiec nie piszcie,ze ma malutkie bo jestescie smieszne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do issimyyy
alemarzena ma male piersi..wiem to na pewno./nie pytaj sk膮d..studiowalam na etj samej uczelni wi臋c widywalam j膮 cz臋sto i widzialam ze ma piersi male..zrozum ze to pusch up daje takie wra偶enie a zdjecia dodatkowo pogrubiaj膮 . jak ja ubiore puszup to mam piersi normalnie F a nosz emiseczke d wiec o dwa rozmiary mnie pogrubi膮 taki stanik i wygl;adam jak mleczna krowa:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makwienej
ale mi chodzi o to,ze wygladaja na duze... ja nawet jak swoje wysciskam pushapem to tak sie nie prezentuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TY JESTES ZE WSI NA BANK
no a jak膮 masz miseczke skoro wyciskasz puszapem i sie nie prezentuj膮 tak?:)

Udost臋pnij ten post

niiiiiiinnnna Co z tego, 偶e a偶 dwie? Napisa艂am przecie偶, 偶e to nie konkurs na mistrzynie intelektu, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona nie ma B
no wezcie przestancie gadac glupoty ona na pewno nie ma B !! ja mam C i mam mniejsze. ona ma duze C albo nawet D!!!!!!!!!!!!!!!! poza tym ma duze ladne piersi i jest to jeden z jej glownych atutow!!!!!! od razu sie rzucaja w oczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolezanka szczera
JAK JUZ TO MARZENA MA SWOJE CYCKI. PO PROSTU MA DOBRY STANIK NA TYCH ZDJECIACH I TYLE. 艁ADNIE BIUST WYGLADA!!!

Udost臋pnij ten post