Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Doradźcie

Polecane posty

Gość

Jestem ze swoim mężczyzną od dwóch lat, mamy różnorakie plany na przyszłość, bardzo się kochamy i mogę powiedzieć że jest to udany związek. Ale ostatnio zauważyłam, że mój facet chowa przede mną swój telefon, kasuje na bieżąco wiadomości i połączenia a w święta wyłączył nawet dźwięk połaczeń i smsów. Zdziwiło mnie to strasznie. A on... tłumaczył, że w związku z tym, że jestem zazdrosna nie chciał mnie wkurzyć jakimś smsem z życzeniami:-( Jestem rozbita tym wytłumaczeniem i jest mi tak nijako bo nie wiem czy wierzyć czy nie.

Jeśli wiesz jak on spędza czas, nie masz czym się martwić. A powodów takiego zachowania może być mnóstwo.

Gość
Teoretycznie tak a praktycznie...? ktoś kto nie ma nic do ukrycia sie tak chyba nie zachowuje:-(

Gość ile masz lat 13
badź czujna

Gość
13 + 16 - tyle mam lat :-P

Nooo... ja właśnie tak robiłam gdy miałam coś do ukrycia. To fakt. Bynajmniej nie chodziło o zdradę ale o kłopoty innego rodzaju, gdy nie miałam najmniejszej chęci angażować w nie mojego partnera ani odpowiadać na jego niewygodne pytania.

Mnie też do pewnego momentu wydawało się ,że z partnerką można i powinno się rozmawiać o wszystkim ale bardzo szybko zostałem sprowadzony na ziemię i wiem ,że mi się wydawało :)

Gość
xzyzed Dlaczego Ci sie wydawało? Co ona takiego zrobiła?

Nie chodzi o nią bo jej nie mówię wszystkiego od pewnego czasu :) Chodzi o to ,że większość będzie to wykorzystywała przeciwko tobie więc lepiej być nie do końca otwartym i stosować zasadę ograniczonego zaufania :)

Gość
Nie wiem czy to dobry sposób na udany związek:-(

Gość Michael_vip
kobito czekajcie, jeszcze na to jest czas! Chce zarobic i nie dziwie sie mu, bo brac pieniadze od tesciow to najgorsze co moze byc wiesz jakie to uzalezneinie, wiec zrozum to i dajcei sobie czas, jak sie kochacie przetrwa milosc, tak bardzo chcesz, dajcie sobie z 3 lat ai troszke ta milosc bedzie wywazona a nie taka jea teraz glupiutka

Gość ...LENA
JA TEŻ SIĘ TAK ZACHOWUJĘ I CHOWAM TELEFON, I TO BEZ ŻADNEGO POWODU!!! DENERWUJE MNIE GDY MÓJ MĄŻ NAOKRĄGŁO SIĘ DOPYTUJE "OD KOGO"! NIE MAM NIC DO UKRYCIA,WIĘC ROZUMIEM TEŻ TWOJEGO FACETA, NIE CHCE CIĘ DENERWOWAĆ, JESTEŚ WIDOCZNIE ZAZDROŚNICĄ!!!

zabko gdyby nie miał nic do ukrycia przeczytałby go albo rzekl to od doroty itp. jak szybko kasuje to znak, ze cos ukrywa nie jest szczery typowa reakcja.

Gość 24_latka
ojoj czarno to widze ma cos do ukrycia i kropka

Gość
No jestem ale byłam nią od samego początku a nie od miesiąca, a on od miesiąca właśnie tak się zachowuje dziwnie:-(

Gość 24_latka
jestem pewna że spotyka sie z kims innym ostatnio miałam taka sytuację, ze facet miał powymazywane esy i weekendy spedzał beze mnie, jak sie okazało miał stała laske, więc z nim skończyłam, a on nadal później chciał być ze mną Uwazaj!

Gość
Też myslę, że ma coś do ukrycia, przecież jeśli przez 2 lata nie zachowywał się tak a teraz zaczął.... :-((( Jakoś źle mi z tą myslą.

HAHAHAHAHAhahahaha widze,ze mamy tu kolejne debilne babskie gdybanie i dopowiadanie sobie wlasnych opowiesci do zachowan partnera. powodzenia w zwiazku z takim podejsciem... nie dziwie sie czemu twoj facet kasuje sms skoro tak swirujesz (piszac na forum np.) jak tylko on cos dostanie. w wielu przypadkach ta chorobliwa kobieca zazdrosc i strach przed rozstaniem tak naprawde do niego doprowadza ! troszke zaufania ?

zaufanie sie buduje kazdego dnia. i naepwno on nie buduje tego zaufaia syzbko kasujac esy.. tak sie buduje ale brak zaufania tak jakby kasował wazne dowody w aprawie.. jakby chcial aby miała do niego zaufanie to by sie tak nie zachowywał... widzi, ze ja to boli, ze ona smutna a on sie nad nią patswi.. zneca sie psychicznie... chyba mu to radoche sprawia... powinien rzec a to od doroty a to od kaski sluchaj co poslala co to za koleznaki ze sla tylko zyczenia do niego? w koncu oboje sa para wiec winy napisac ze sla go jemu i jej :) nie badz glupia ma jakas kochanice, pewnie ziecko jeszcze albo jakas stara desperatka

Gość 24_latka
Zaniedbany g..... prawda to Ty przesadzasz, znam już te wasze numery wiem że nie zawsze tak jest ale w 99% jak facet chowa komórke, lub wymazuje wszystko to wskazuje na jedno po drugie kobiety posiadaja intuicje, której wam brak

Gość
24-latka Spędza ze mną wszystkie weekendy i mamy kontakt na bieżąco (oczywiście do czasu aż pójdę spać bo potem to nie mam pojęcia co robi) Chyba nie miałby czasu na spotykanie się z inną. Bardziej mi przychodzi do glowy znajomość internetowa typu gg itp.

Gość 24_latka
Zabko mam tylko jedną prosbe, nie obwiniaj tej dziewczyny, bo widzisz ja tez nic nie wiedziałam o tamtej stałej, a jak pytałam czy kogos ma ze wszytkie esy zawsze wykasowane to on ze nie i ze co ja opowiadam faceci to potrafia

Gość 24_latka
no tak żabko, bo to ja była ta druga, ale ja nic nie wiedziałam o niej, wiec z nim byłam, a napewno ta jego stała tez pojęcia nie miała, ja Ci pisze jako ta jego druga

Gość 24_latka
żabka ile masz lat? facet zawsze znajdzie czas jak chce, to prawda sprawdzona przeze mnie

Gość bziczek
MM też ostatnio zostawia telefon w kurtce> kiedys nawet jak dostał smsa to krzczał z drugiego pokoju - mozesz sprawdzic kto to? wqrwia mnie to i zaczynam się nad tym zastanawiać.. czasami od niechcenia pytam, czy mogę skorzystać jego kom bo moja rozładowana albo nie mam pod ręką - patrzę ja sie zachowuje.. W większosci przypadków jak sie nie ma nic do ukrycia to nie ma aproblemu z telefonem, chociaż zdarzają sie osoby które po prostu swój tel traktują bardzo osobiscie.

nie badz glupia ma jakas kochanice, pewnie ziecko jeszcze albo jakas stara desperatka * ma kochanice - pewnie dziecko jeszcze jakąs 19-22 lat albo starą desperatke, moze rozwódke z dziecmi co ma chciece. :)

Gość 24_latka
Tamit dlaczego obrażasz tamtą dziewczyne, widzisz w moim wypadku było tak ,że on twierdził ze jest wolny