Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warkoczyk85

gdzie mozna dobre jakosciowo żele uv

Polecane posty

Gość warkoczyk85

hej...mam pytanko czy któraś z dziewczyn zajmujaca sie tipsami mogłaby mi polecic jakies sklepy internetowe gdzie mozna kupic dobre żele w miare normalnej cenie, pracuje na firmie sunflower ale chciała bym sprobować czegos innego

Gość gigolo500
To pytanie pewnie sie powtarza : Czy ktoś mógłby podać nazwę i sklep internetowy, gdzie można kupić w miarę dobre żele w przystępnej cenie? Pomżcie proszę.

Na allegro mozna kupic prawie wszystko... Dobra dziewczyna z kazdym zelem sobie bedzie potrafila poradzic:) ja polecam zele od amitris\'a dobrze opracowane naprawde sa super!!!I dlugo sie trzymaja:D

Gość andziol
allepaznokcie

polecam zele Nail Company mozesz je kupic w sklepie internetowym Hurtowni Kosmetycznej Monimar www.monimar.pl Sprawdzone pracuje na nich od czterech lat i nie zmieniam!!!! Szczególnie zel Rosa budujący. na naturalna płytke szablony i tipsy . Jezeli jest dobrze położony to jest nie do zdarcia! sprawdz polecam i powodzenia

Gość amelka wawa
Słyszałam od znajomej która pracuje w salonie, że hurtownia Sevonia ma bardzo dobre żele i ona sama od nich zamawiała kilka razy. Pewnie warto przejrzeć ich ofertę ;)

SPN podobno ma dobre żele, tak mówiła moja koleżanka ja używam od nich hybryd i jestem zadowolona więc może warto spróbować

Gość Leniwa_ona84
hej, słuchaj ja kupuję lakiery hybrydowe, bazy i nawierzchniowe zawsze z mistero milano - permanentne uv linia, maja też żele, to profesjonalna marka i mają sprawdzone i pewne produkty tylko dla profesjonalistów więc spróbuj tego.