Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melakipa

Długo zwlekałam z zębem a teraz zrobiła mi się jakas gula na dziąśle

Polecane posty

Gość melakipa

chorego zeba :( skruszył sie, w srodku jest czarna dziura a dzisiaj wyskoczyła na dziasle jakas gulka i chyba w srodku jest ropa najgorsze, ze nie mam kasy zeby isc do dobrego dentysty :o

Gość wiec....
idz do normalnego publicznego dentysty, nie ma co zwlekac, im dluzej bedziesz odstawiala wizyte u dentysty tym gorzej... moze zrobic Ci sie zgorzel... a zeba chyba stracic nie chcesz ?

Gość rgfgferf
czeka cie leczenie kanalowe lub wyrwanie...

to pewnie przetoka, nic strasznego- dobry dentysta wyrwie ci i ropa sama zejdzie

Gość **Ania***
Dziewczyno miałam identycznie, i powiem Ci jedno jak najszybciej do dentysty!!!! ja zwlekałam, az ktoregos dnia nie przespałam calej nocy rano myslałam ze umre z bolu, pojechałam na pogotowie bo tylko tam mogli mnie skierowac odrazu do dentysty, (ta gulka na dziasle do ropa,najprawdopodomniej masz juz stan zapalny) dali fakt znieszulenie,w trzech miejsach, Ale NICCCC nie dzialalo, poniewaz byl juz stan zapalny Bolało jak cholera, wyłam na fotelu,wyłam... Ale usuneła mi kawałek tego zeba ktory pozostał, dwa dni bolalo jeszcze, ale po tygodniu nic nie czuc.! *Przepraszam, drastycznie to brzmi, ale taka jest prawda! Jak najszybciej kieruj sie do dentysty. *Trzymaj sie :*

mialam tak-sama sobie nakluwalam i wyciskalam rope. ale z zebem i tak trzeba do dentysty