Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Ja tylko pytam

Co faceci sądzą o dziewczynach, które nigdy nie uprawiały przygodnego seksu?

Polecane posty

Gość _Ja tylko pytam

Nie uważają ich za uboższe w doświadczenia, bardziej sztywne i spięte, mniej szalone i spontaniczne?

Gość Co faceci o takich
myślą? Otóż myślą dokładnie to "Ona nieuprawiała przygodniego seksu... cip cip maleńka, co powiesz na nic nie zobowiązujący seks?"

Gość _Ja tylko pytam
A faceci wolą takie dziewczyny, co lubią i uprawiają taki seks, czy takie, które się takim czymś brzydzą?

Gość _Ja tylko pytam
Chodzi czy faceci wolą te porządne z szacunkiem dla samego siebie, czy te wyzwolone? Bo mam wrażenie, ze te drugie

Gość teraz ja piszę
"Chodzi czy faceci wolą te porządne z szacunkiem dla samego siebie, czy te wyzwolone" - nieee ja wolę te porządne a nie te kurwiszcza które po imprezie bzykają się nowopoznanym fagasem w samochodzie. tyle. doświadczenia doświadczeniami, lepiej je razem zdobywać:) niż potem wstydzić się (a to jest wstyd) że iluś tam twoich znajomych, i znajomych tych znajomych - miało laskę z którą jesteś.. na szczęście nie gustuję w tego typu panienkach, bardziej pociągają mnie młode kobiety nie kurweki. (mnie i znaczną większość facetów)

nie interesuja mnie kobiety, ktore decyduja sie na przygodny seks z nieznajomym (lub kumplem itd). alkohol, imprezka, szybkie ruchanko i papa. uwazam takie kobiety za szmaty i tyle. a co do doswiadczenia to przygodny seks wcale go nie wzbogaca, tak naprawde to dlugoletni zwiazek uczy nas seksu, a nie przygodne ruchansko. jesli kobieta miala kilku facetow, szybki seks z kazdym z nich i nic pozatym, a inna kobieta - 2-3 dlugie zwiazki - to bez wahanai wolalbym ta,ktora podchodzi powazniej do spraw damsko-meskich. puszczalskie dziwki mnie nie interesuja. troche szacunku do siebie kobiety... (i faceci tez,ktorzy rabia wszsytko co sie rusza)

Gość jupiter1
mlode kobiety mozesz sprcyzowac? teraz jest tak ze te 18 czy 20 sa juz po ktoryms tam razie a 28 latki szanuja sie. Mam kolezanki w tym wieku i nawet dziewczyne .

Gość Chcący porządnej
że są porządne

Gość łatwe są na jeden raz
tzw jednorazówki dziewczyny które uprawiały przygodny sex (choćby na imprezie w kiblu, czy po imprezie w samochodzie) to dla mnie szmaty, a mentalności szmaty się nie wyzbywa, więc sobie sama dopowiedz co faceci sądzą o kobietach które nie puszczają się. dobrze sądzą..

Gość sangria
Nie wiem co mysla faceci ale ja mysle ze niektore np nie przepadaja za sexem i nie potrafia sie wyluzowac przy nowo poznanym facecie -ja jestem tego przykladem :) Pewno mysla ze to te co sie szanuja ale jest tez czesc takich co nie sa poprostu wyluzowane w tych sprawach a nie ze wzgledu na szacunek