Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niczym nikim

odszedł do innej

Polecane posty

Gość jestem niczym nikim

odszedł.Spędził z nią święta. Jest młodsza, ładniejsza, zgrabniejsza. A ja mu poświęciłam 20 lat życia!!!!!! Pomóżcie mi

Gość jestem niczym nikim
mam ochotę umrzeć

Gość tylko szczuple i zgrabne
wiem, że to jest przykre, a jak Wy odchodzicie do BARDZIEJ ZARADNEGO to jest dobrze ??? jeśli jest szczuplejsza schudnij dla samej siebie - otylosc to debilizm trzeba dbac o figure

o rany.....może jesteś zona mojego K ???

Gość postaram sie..
a po ile lat macie? długo z nia jest?

jest taki zart: \"facet zamiescil ogloszenie w gazecie - zamienie zone 40letnia na dwie 20letnie\" smutne lecz prawdziwe. ludzie, w tym i kobiety, z czasem nudza sie partnerami i zamieniaja je na leprzy model. oby takich sqrwysynow i qrewek bylo jak najmniej :( nie kochal ciebie, przykro mi. olej go i zajmij sie swoim zycie, dziecmi jesli macie, zadbaj o siebie i szukaj nastepnego :)

Gość jestem niczym nikim
byłam jego żoną 20 lat. Zostawił mnie dla .... Nie chcę jej obrażać. Dlaczego tak jest?

Gość Kassiopea
hmmm..chciałybsmy pomóć, ale jak...? Jak ją wybrał, to nic nie zrobisz, po prostu postawił na urodę.. a lat sobie nie odejmiesz... po prostu postaraj się nie wracać sentymentalnie,nie próbować na siłę go odzyskać, tylkopotraktowac, jakby zniknął, jakby go po prostu już nie było, i zacznij układać sobie życie. Zadbaj o siebie, wiarę w siebie jakoś zdobądź, zajmij sie jakimś "wychodnym" hobby, po prostu nie pozwól , żeby ktoś, kto cię zranił, jeszcze zabierał ci przepłakane noce, był dodatkowo przyczyną twojego złego wyglądu (zapuchnięte oczy itd.) i samopoczucia. Pomyśl o tym, co zyskałaś, rozstając się z człowiekiem, który cię oszukał, albo po prostu nie myśl o nim w ogóle. Nie rozpamiętuj i nie wyobrażaj sobie, jego z nią.. Żyj dalej. Lepiej.

PRZESTAŁ CIE KOCHAC I POKOCHAŁ INNA ,TAK JUZ BYWA -NAPRAWDE RZADKO KOCHA SIE TYLKO RAZ...

Gość jestem niczym nikim
jak olać mężczyznę swojego życia? mamy dzieci. Powiedział, ze bedzie płacił. Czuję się strasznie. Chcę wyć, płakać

nie chcę cie dobijac ,no kurde tak bywa ... zachowaj honor i nie rycz za nim,widac nie był ciebie wart i poradzisz sobie bez niego,w końcu na facetach świat sie nie kończy..

Gość nec
przede wszystkim nie mów o sobie, że jesteś nikim, to twój mąż okazał się ścierwem. Choćby nie wiem jak cię to bolało, nie proś drania o powrót, wręcz przeciwnie, zatrzaśnij przed nim wszystkie drzwi. Oczywiście zadbaj o alimenty dla ciebie i dzieci i żyj pelnia życia. Dużo dobrego Ci życzę i usmiechnij sie, jeszcze zaświeci Ci słoneczko :)

Gość Kassiopea
no wiem, że to boli.. Ale co zrobisz? Co da płacz? Dzieci będa widziały że cierpisz.. Ile zamierzasz płakać? Tydzoeń, miesiąc, rok? I co to da? Twoj koszmarny wygląd i psychika. Wiem, że to nie łątwe tak po prostu poradzić, ale jakie sama widzisz wyjscie? Co chcesz zrobić? Nagadać jego kochance? Zwyzywać ją? A moze siłą go zabrać tej kobiecie?

Gość hmmmmm....
obejrzyj "Nigdy w życiu"

Gość hmmmmm....
pokaż mu że jesteś twarda i ze masz go w d..... moze go nie odzyskasz, ale chociaż odajdziesz z godnością

Gość Kassiopea
Własnie, nie unoś się honorem, tylko pozyskaj jaknajwiększe alimenty dla dzieci i siebie. Niech czuje konsekwencje. Niech wie, ze jest chamem i świnią, a nie bożyszczem, za którym jedna lata, rozwala małżeństwo, a druga będzie skomleć. Niech sobie tamta go ma i już. Mozę ją też kiedyś zostawi..

Gość do sc
zjezdzaj dziwko stad,Twoich glupich rad nikt tu nie slucha,siedzisz kurwo caly dzien na kafeterii i juz Ci sie w glowie miesza,idz lepiej na swoj topik i udzielaj rad jak to mozna byc szczesliwa z zonatym zdziro...

Gość jestem niczym nikim
nec nie widzę tego słońca. Po prostu sobie poszedł do innej. Całe dorosłe życie poświęciłam mu i dzieciom. Teraz zostałam sama. To tak boli. Nie wiem jak dalej żyć

Tak i żeby poprawić sobie nastrój rozpocznij z nim totalną wojnę,która uzmysłowi mu jakim jest gnojem.A na początek odseparuj go od dzieci. :o I takich innych "wspaniałych" porad pojawi Ci się teraz mnóstwo :o

ojojoj-wyobraż sobie że ja tez byłam kiedyś ta którą zostawił facet i zmień słownik bo tu nie o ciebie chodzi-woooonnn do rynsztoka gdzie twoje miejsce

odszedł ale nie wiemy czemu? moze to ty zalazłas mu za skore, czuł si niekochany odkrył ze ozeniłas sie dla kasy.. i odszedł a ciebie trafia zazdrosc, ze wybrał mlodszą:)

Gość jestem niczym nikim
xyzed nie chcę prowadzić wojny. Jest mi bardzo smutno i źle.

Gość och karol
xyzed jesli miałoby jej to poprawić humor i podnieść na duchu to czemu nie? i tak jest gnojkiem, to co się kobieta ma przejmować, jesli tylko jej to poprawi humor:P

Po co pytać o przyczyny? I tak ten który odchodzi zawsze w oczach innych będzie skurwielem.Przecież te gnoje zdradzacze uczuć nie mają,a rozum w portkach.

Gość och karol
wiadomo ...

Gość do sc
won kurwo stad,nie tlumacz sie dziwko rynsztokowa,nie znasz innych slow?bo to jest juz nudne,w kolko Macieju tylko to samo,co za debilna baba

Gość nec
dzisiaj nie widzisz słońca, czujesz złość, ból, bezsilność i pewnie strach przed przyszłością, ale wszyscy mówią, że czas leczy rany, więc i Twoje się kiedyś wyleczą, teraz musisz sie wypłakać, po prostu tak trzeba, ale proszę Cię nie proś męża o powrót, pewnie jak sie kiedyś otrząsnie i nacieszy aż do obrzydzenia tą małolatą, sam będzie Cie o to błagał, ale to Ty musisz dyktować warunki. Zastanów się po co CI taka namiastka faceta bez jaj :P Na chwile obecną musisz być przed nim twarda i walcz o zabezpieczenie finansowe Twoje i dzieci. Trzymam kciuki, uda Ci się :)

Gość do Tamid
jak masz wypisywać takie bzdury to .... s************* gdzie pieprz rośnie. I z całego swojego serca ( tego które przeszło przez taką próbę) zyczę ci abyś znalazł się / znalazła się w sytuacji kiedy po wielu latach małżeństwa małżonek odchodzi do innej/innego. Ten pierwszy ból jest tak rozrywajacy serce, że odczuwalny niemalże fizycznie. A ty ... takie rzeczy piszesz .WON !!!!!!! Kanalio !!!!!!