Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niczym nikim

odszedł do innej

Polecane posty

do do sc-a twój słownik jest tak bogaty ze aż mi cięzko pojąć gdzie nauczyłaś się tylu słów ,których nie rozumiesz ,a właściwie ty nic nie rozumiesz -prymitywny bezkręgowcu z brakiem fałd na korze mózgowej

do do sc ale z ciebie wyjątkowe sfrustrowane bydle i to by było na tyle :p innej wymiany uprzejmości z takim indywiduum nie będzie :p

prawda jets taka, ze takie s... co mowią ja sama, ja biedna, dziecioj soj sroj są winne i dlatego facet odszedł. ale ze ona z dziecmi to ją widza jako biedbą a to niezła zołza, niezła s... z niej. jeszcze pokaze na co ja stac dlatego mi jej nie zal

Gość to on jest niczym nie TY
nie obwiniaj siebie!!!!!

Gość do sc
ponoc po 14 mialo Cie nie byc,a nadal tu siedzisz zamiast tluku byc ze swoim kochankiem:P czyzby wrocil do zony???:P

Gość postaram sie...
własnie nie pokazuj mu, ż echcesz aby wrócił, bo to go jeszcze bardziej od ciebie odepchnie, po za tym to ca dajemu innym wraca podwójnie, nie zdziwie sie jak kiedyś ta do której odszedł tez kopnie w tyłek znam znam takie przypadki

Gość jestem niczym nikim
Wychowaliśmy dzieci, przeżyliśmy wspólnie dobre i złe chwile. A on poszedł do młodej kobiety!!! Dlatego jestem gorsza, bo starsza? Bo tamta ma lepszy tyłek?

do do sc mój plan dnia ci sie popierdzielił moja droga larwo....

Gość tamit co ty pierd......lisz
? facet pieprzył się z jakąś ździrą ale napewno winna żona,że on zdradzał :p po prostu jest sk.....i tyle

Gość do sc
powinnas byc ostatnia osoba,ktora tu udziela rad.... sama zyjesz z zonatym i jeszcze obludnie "pocieszasz" autorke topiku obludnico

Gość do Tamit
Nie żal ci ? Nikt kto tego nie przezył nie zrozumie. Nie musi ci być zał. Ale żeby kopać leżącego to trzeba być ZŁYM CZŁOWIEKIEM. I ty nim jesteś bo z całą premedytacja to robisz.

Gość zabawi sie z tą lafiryndą a
potem poszuka następnej - znowu młodszej :o faceci to skurwiele :o

Gość nec
Tamit jeśli jesteś kobietą, to wyjątkowa z ciebie suka :P i nie pogardzaj innymi, bo kiedyś odczujesz te pogardę na swojej własnej dupie czego serdecznie ci życzę :P

Gość jestem niczym nikim
Tamit dlaczego tak piszesz? ja przecież nie oceniam. Mi jest smutno, zal. Kocham swojego męża. Odszedł do innej. Serce mi pęka. Chcę się tylko wyżalić. Bo tak bardzo boli.

Gość do Tamit
nie żal ci ? Nie musi być ci żal. Mozesz tylko swoje opinie zachować dla siebie bo to co robisz to jest kopaniem leżącego. A żeby kopać leżaćego trzeba być ZŁYM CZŁOWIEKIEM. I ty nim jesteś

do do sc i co z tego ??? radzic mozna ,jeżeli było sie w podobnej sytuacji a co autorka topiku zrobi to juz jej sprawa ,najwazniejsze żeby to była jej decyzja,a piszemy to co zrobilibysmy sami na jej miejscu ty kochanka nie jestes a pełno cie na topikach o tym temacie....

Gość tamit zapewne ma żonatego
kochanka :o albo raczej to zakompleksiony chłoptaś :p jesli pisze o kasie, bo tylko taki myśli,że wszystkie baby to na kasę lecą :p

Gość do sc
moja droga larwo,popierdzielila Ci sie moja osoba z kim innym? czyzbys miala az tylu wrogow:P???

Gość nie płacz po nim bo nie warto
nie jest wart ani jednej Twojje łzy! ona tym bardziej!!!!!! ból jest ogromny ale kiedyś mija, czas zaleczy ranę , chociaż blizna pozostanie :( on i jego suka są siebie warci. Nie płacz bo niee ma po kim

nie popierdziliło mi sie -wszystkie pomarańczowe wulgarne wpisy traktuje jako jednośc ,zmien nich na bardziej oryginalny,to wtedy nie będzie pomyłek

Gość do sc
moze sama powinnas sie zmienic? wulgarna to jestem tylko dla Ciebie,bo na nerwy dzialasz mi

widac cierpisz na rozdwojenie jazni.....albo sie jest wulgarnym albo nie...a co cię tak we mnie denerwuje....może brak wulgaryzmów???

bbay lecą na kasę mpongoł poleciał tyłek dawał chetniej za kase i jak konto było duzeeeeeee;) wczesniej nie był zainteresowany mowila awiesz musze z boku popatezec- wykorzystała go, dała tylka za podziekowanie za prace i poleciała na salony myslała ze juz sama sobie poradzi.. atu nic znowu nikt jej nie chcial. i znow mognol wrocil by byc z nim i kase miec bez pracy takich suk mi tu nie bron ona tez taka suka co naookolo kazdy mowi jaka ona biedna oj porzucona oj sraj jakby znali poawde to by dopiero mowiel ze suka nad sukami

Gość jestem niczym nikim
mam serce.Cierpię, nie potrafię tak po 20 latach powiedzieć NIE. Jest mi bardzo ciężko.Nie umiem się w tym wszystkim odnaleźć

Gość tamit albo jesteś suką
albo zwykłym niedowartościowanym przez kobiety dupkiem :o

Gość jestem niczym nikim
Tamit Ty jesteś taka zła, czy ja naiwna? Nie potrafię Cię zrozumieć

zauważcie, ze autorka potrzebuje wsparacia a Wy sie tu kłócicie!! Sama byłam w podobnej sytuacji, też szukałam wsparcia na forum więc doskonale rozumiem autorkę!! Oszczędźcie jej takich sytuacji i wpisów typu \"Tamit\"!!! Autorko!!! Zmień nick!! Koniecznie!! I już nigdy wiecej nie myśl tak o sobie!!

Gość jestem niczym nikim
*A*G*A* dziękuję Ci, ale nie daję sobie rady

Gość tami to jakaś zakompleksiona
osóbka :p musi się powyżywać na innych, żeby się dowartościować :p i na każdym topiku pisze to samo :p

po 1 wesze nie wiecie czemu odszedł.. moze autorka go zdradzała moze go pobiła moze poleciała na kase i facet odszedł a wy juz odszedł=zły a nie wiecie jak było co bylo a ona to typowa baba swej winy nie widzi tylko pocieszcie mnie, bo mnie zostawil jaki to wstyd! i dlatego ona tak sie czuje a nie ze go kocha..